Najnovšia aktualizácia Canon Connect Station CS100 rozširuje možnosti ukladania a zdieľania fotografií i filmov

BRATISLAVA, 15. februára 2017 – Spoločnosť Canon, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, dnes oznámila najnovšiu aktualizáciu svojho zariadenia Connect Station CS100, ktoré z jedného miesta umožňuje jednoduché ukladanie, prezeranie a zdieľanie fotografií i filmov. Vďaka novému firmware 2.5 sú možnosti importu i exportu omnoho širšie – po novom zahŕňajú i prenos filmov z inteligentných zariadení pomocou aplikácie Connect Station. Popri aktuálnej podpore nahrávania fotografií a filmov prostredníctvom USB rozhrania, slotov pre pamäťové karty SD a CF, bezdrôtovej funkcii NFC a Wi Fi sietí dostávajú používatelia navyše možnosť jednoduchého ukladania a projekcie záberov vytvorených mobilnými telefónmi alebo tabletmi.

Najnovší firmware vylepšuje i import fotografií, ktorý je teraz v prípade sieťového prenosu z počítača až trikrát rýchlejší. Medzi ďalšie nové funkcie patrí napríklad prehrávanie albumu v nekonečnej slučke, ktoré je vhodné pre neustále zobrazenie obľúbených fotografií a možnosť vypnutia automatického prechodu do pohotovostného režimu.

Kľúčové vlastnosti Connect Station CS100:

• Jednoduchý import fotografií i filmov z fotoaparátu, osobného počítača alebo pamäťovej karty
  • Bezproblémové nahrávanie i sťahovanie snímok na a z inteligentných zariadení prostredníctvom aplikácie Connect Station
  • Prezeranie fotografií a filmov na jednom mieste z rôznych zariadení
  • Zdieľanie snímok na sociálnych sieťach, cloude alebo ďalších zariadeniach Connect Station
  • Priama tlač na bezdrôtovú tlačiareň