Bezproblémová tlač, skenovanie a kopírovanie s jednoduchou kompaktnou tlačiarňou Canon PIXMA TS3450

BRATISLAVA, 2. decembra 2020 – Spoločnosť Canon Europe dnes predstavila svoj najnovší prírastok do svojho radu atramentových tlačiarní základnej série PIXMA TS, model PIXMA TS3450. Ide o multifunkčné zariadenie 3v1 pre každodenné použitie, ktoré sa vyznačuje jednoduchosťou obsluhy. K maximálnej produktivite prispievajú okrem iného ľahko vymeniteľné štvorfarebné atramentové náplne FINE, jednoduché nastavenie a bezdrôtové pripojenie jedným stlačením tlačidla.

Pre mnohých z nás sa práca na diaľku alebo dištančná výučba stali súčasťou každodenného života. Študenti aj tí, ktorí pracujú z domova, uvítajú jednoduchosť ovládania a rýchlosť nastavenia tejto tlačiarne. Vylepšený webový sprievodca inštaláciou ponúka ľahko pochopiteľné inštruktážne videá a návody, ako tlačiareň sprevádzkovať krok za krokom. Tlačidlo Wireless Connect zase jediným stlačením pripojí tlačiareň cez Wi-Fi k smart zariadeniu, PC alebo notebooku.


Po inštalácii je každodenné používanie úplne jednoduché, pričom ho ešte viac uľahčuje prehľadná navigácia na monochromatickom LCD displeji s uhlopriečkou 1,5 palca. Používatelia na ňom majú prístup k hlavným funkciám tlačiarne a jej údržbe, vrátane kontroly stavu a veľkosti papiera. Energiu pomáha ušetriť režim Auto Power, ktorý automaticky spustí tlačovú úlohu aj z vypnutého stavu a je dostupný na tlačiarni aj zo vzdialeného prístupu.


Vysoká kvalita, nízke náklady


Tlačiareň Canon PIXMA TS3450 Series je ideálna pre študentov, ktorí hľadajú cenovo priaznivé riešenie, alebo pre zamestnancov pracujúcich z domova, ktorí potrebujú kvalitné tlačové výstupy. Tlačiareň je kompatibilná s atramentovými náplňami FINE a FINE XL s vyššou výnosnosťou. Kazety nie je nutné meniť tak často, čím sa minimalizuje odpad a dodatočné výdavky. Hybridný atramentový systém využívajúci súčasne atramenty na báze farbív a atramenty na báze pigmentu umožňuje dosiahnuť živé podanie farieb a ostré texty, teda ideálnu kvalitu napríklad pre tlač podrobných výukových materiálov. Tlačiareň dokáže tlačiť aj ostré fotografie bez rámčekov až do formátu 13x18 cm, pričom fotografie formátu 10x15 cm sa na vysoko kvalitný lesklý fotografický papier vytlačia za 65 sekúnd1. Používatelia si tak môžu ľahko uchovávať živé spomienky.


Aby sa používateľom nikdy nestalo, že im v tej najnevhodnejšej chvíli dôjde atrament, podporuje tlačiareň PIXMA TS3450 Series pripomenutie systému Easy Ink Delivery, ktorý pri nízkej hladine atramentov zasiela e-mailové upozornenia s odkazom na možnosť objednania originálnych náhradných kaziet Canon s doručením až domov.


Vylepšená konektivita


Pri práci na cestách alebo z rôznych zariadení, napr. smartfónu alebo notebooku, je potreba mať ľahký prístup ku všetkým dôležitým dokumentom. Či už potrebujete odovzdať splnené zadanie alebo pred schôdzkou nahliadnuť do poznámok k prezentácii, tlačiareň PIXMA TS3450 vďaka vylepšenému prepojeniu s radom aplikácií a webových stránok zabezpečí, že súbory budú vždy dostupné bez nutnosti otvárať každý samostatne.


K tomu slúži nástroj PIXMA Cloud Link, ktorý je k dispozícii v rámci aplikácie Canon Print a umožňuje tlačiť cez Wi-Fi priamo z Disku Google2, Dropboxu a Evernote. Tým, ktorí študujú alebo vyučujú dištančne, príde vhod kompatibilita s aplikáciou Google Classroom. Aplikácia Canon Print je k dispozícii vo verzii pre systémy iOS a Android a umožňuje používateľom priamo z mobilného zariadenia tlačiť dokumenty a fotografie a kontrolovať stav tlačiarne a pripojenia. Zároveň je tlačiareň PIXMA TS3450 kompatibilná so službami hlasového ovládania3 ako Amazon Alexa a Google Assistant, takže ju možno ovládať aj bezdotykovo – bez pohnutia prstom môžete tlačiť, kontrolovať hladiny atramentov alebo zapnúť či vypnúť tlačiareň.


Tlačiareň PIXMA TS3450 je vybavená funkciou PIXMA Chat Print, ktorá umožňuje tlačiť fotografie a dokumenty priamo z aplikácie Facebook Messenger – ideálne pre študentov pracujúcich na spoločnom projekte alebo pre udržiavanie kontaktu s priateľmi a rodinou prostredníctvom fotografií.


Dajte svojej kreativite voľný priechod


Zadný zásobník tlačiarne PIXMA TS3450 umožňuje tlačiť na mnoho rôznych typov papiera, vrátane magnetického alebo samolepiaceho fotopapiera Canon a vyrábať tak vlastné obrázkové magnety alebo opakovane použiteľné nálepky pre výzdobu domácnosti. Hladší priechod papiera a zrozumiteľnejšie inštrukcie pre jeho vkladanie zaručujú zakaždým dokonalý výsledok – napríklad pri tlači fotografií na papier štvorcového formátu 13x13 cm.


Okrem mimoriadnych tlačových schopností poskytuje tlačiareň Canon PIXMA TS3450 prístup k rade nástrojov, vrátane Wi-Fi PictBridge, ktorý umožňuje priamo prepojiť tlačiareň s fotoaparátom. Túto funkciu umožňujúcu tlač aj bez pripojeného počítača ocenia profesionálni fotografi, ktorí potrebujú rýchlo vytlačiť svoje snímky, alebo rodiny, ktoré si chcú vystaviť svoje fotografie.


Tlačiareň podporuje aj aplikáciu Canon Easy-PhotoPrint Editor (iOS/Android), v ktorej môžu používatelia upravovať a tlačiť snímky priamo zo smartfónu alebo tvoriť originálne predmety ako kalendáre, plagáty alebo koláže. Inšpirácie pre rôzne výtvory je možné nájsť v bezplatnej mobilnej aplikácii Canon Creative Park (iOS/Android) alebo cez internetový prehliadač. K dispozícii je veľké množstvo šablón pre 3D tvorbu z papiera na mnoho hodín zábavy pre celú rodinu.


Ďalšie informácie o tlačiarni Canon PIXMA TS3450, ktorá bude v čiernom, bielom a čierno-bielom prevedení4, nájdete na stránkach:


https://www.canon.sk/printers/pixma-ts3450-series/


Hlavné funkcie a vlastnosti tlačiarne Canon PIXMA TS3450:


  • Atramentové kazety FINE
  • Pripojenie cez Wi-Fi
  • Kompatibilita s technológiou PIXMA Cloud Link
  • Aplikácia Canon PRINT
  • Tlač a skenovanie z/do cloudu
  • Zadný podávač papiera
  • Monochromatický displej 1,5"
  • Tlač fotografií bez okrajov až do formátu 13x18 cm