Canon predstavuje prvú kompaktnú kameru, ktorá je špeciálne navrhnutá na vlogovanie – ponúkne rozlíšenie 4K UHD, špičkový mikrofón, integrovaný statív a 14 farebných filtrov

BRATISLAVA, 11. mája 2023 – Canon Europe dnes predstavuje PowerShot V10, komapktnú a ľahko použiteľnú vlogovaciu kameru pre tých, ktorí chcú vziať priateľov a followerov na svoje dobrodružstvá bez toho, aby museli nosiť veľa vybavenia. PowerShot V10 váži niečo málo cez 211g a pohodlne sa zmestí do vrecka. Tvorcom z oblastí ako lifestyle a cestovanie ponúka komplexné riešenie vrátane kvalitných mikrofónov a integrovaného statívu. Umožňuje vytvárať pôsobivý obsah pre vašu komunitu s neroztraseným záznamom v kvalite 4K UHD a profesionálne rozostreným pozadím.

PowerShot V10 Black Ambient
Samara-Silver-Lifestyle-chef-built-in-stand
Samara_usecase_pocket
Samara-Black-Lifestyle-musician-HG

Robustné vertikálne telo je úplne novým dizajnom Canon – zariadenie je tak prenosné a nenápadné, takže tvorcovia môžu pohodlne splynúť pri nahrávaní seba samého aj na rušných miestach. Nenechajte si ujsť spontánne okamihy a úprimné reakcie – stredové tlačidlo záznamu je šité na mieru rýchlemu a svižnému ovládaniu kamery jednou rukou.

Neuveriteľná kvalita videa vo vašej dlani

Kamera PowerShot V10 je vybavená veľkým 1-palcovým snímačom CMOS umožňujúcim zhotovovať videozáznam v ohromujúcej kvalite 4K. Je tu aj možnosť zhotovovania fotografií1. Tvorcovia môžu rýchlo zmeniť atmosféru zhotovovaného videa použitím ktoréhokoľvek zo 14 integrovaných farebných filtrov a režimu Smooth Skin. Režim stabilizácie obrazu IS Movie Digital2 je ideálny na vytváranie videozáznamov z ruky, pretože čiastočne eliminuje chvenie kamery a produkuje ostrejší, čistejší a jasnejší záznam s viacerými detailmi.

PowerShot V10 vychádza v ústrety širokým možnostiam rôznych platforiem sociálnych médií, dokáže natáčať na výšku aj na šírku3 a nepretržite je možné nahrávať jednu hodinu4. Okrem toho môže funkcia automatickej vodováhy pomôcť udržať vaše video rovné a vyhnúť sa skoseným nahrávkam 5, čo skracuje čas potrebný na postprodukciu.

Vysoko kvalitný zvuk

PowerShot V10 je ideálny do prírody aj do mesta. Je vybavený dvoma veľkými stereofónnymi mikrofónmi na záznam hovoreného slova a tretím mikrofónom na potlačenie okolitého hluku. Okrem vstavaného veterného filtra je možné ako súčasť sady voliteľného pokročilého príslušenstva dokúpiť veternú clonu6, ktorá ďalej zlepšuje kvalitu zvuku v exteriéri.

Navrhnutá tak, aby zachytila všetky aspekty života

Kameru PowerShot V10 vo vertikálnom tele a navrhnutú s dôrazom na jednoduchosť, je možné takmer kompletne ovládať jednou rukou. Je vybavená 2,0-palcovým dotykovým LCD displejom, ktorý je možné preklopiť dopredu, čo je ideálne pre natáčanie samého seba pri vlogovaní, aj pri natáčaní ostatných z ruky, keď chcete ľahko zachytiť emócie a navodiť intímnejšiu atmosféru medzi vami a divákmi. Integrovaný statív vám umožní nahrávať viac obsahuTM7 z pevného pohľadu, ako sú návody na varenie a ďalšie obľúbené formáty ako „Get Ready With Me“, „Unboxing“ alebo „AMA“.

Spojenie s followermi bez ohľadu na to, kde sa nachádzate

PowerShot V10 je plne kompatibilný s aplikáciou Canon Camera Connect, takže svoje videá môžete ľahko preniesť do smartfónu alebo tabletu cez Wi-Fi. Práca s obrazom a spracovaním videa nebola nikdy jednoduchšia, a to vďaka vstavanej integrácii dočasného cloudového úložiska image.canon, z ktorého môžete snímky priamo prenášať na platformu, ktorú si zvolíte. Inteligentný a intuitívny dizajn zahŕňa porty HDMI a USB na jednoduché prenosy do notebooku alebo PC alebo na použitie ako webkamery. Používatelia, ktorí sú neustále v pohybe, ocenia možnosť nabíjania cez USB-C.

Prenášajte obsah z kamery priamo divákom zjednodušenými funkciami živého streamovania8, ktoré sú súčasťou PowerShot V10 – umožní vám naživo vysielať pre followerov s využitím vyhradených možností ponuky pre živé vysielanie na YouTube a Facebooku9.

Príslušenstvo vhodné na každú cestu

Canon PowerShot V10 je možné zakúpiť ako súčasť dvoch rôznych balíčkov. Štandardná sada s napájacím káblom, mäkkým puzdrom, krytkou objektívu, veternou clonou a pútkom na zápästie sa predáva za 449 EUR. Pre tých, ktorí chcú viac kreatívnych možností, je k dispozícii pokročilá sada navrhnutá v spolupráci so SmallRig, ktorá obsahuje klietku na pripevnenie kruhového svetla alebo externého mikrofónu.

Kľúčové vlastnosti kamery Canon PowerShot V10:
• Kompaktné a ľahké vertikálne telo
• Ohnisková vzdialenosť širokouhlého objektívu 6,6 mm (čo zodpovedá ohniskovej vzdialenosti 18 mm pre fotografie a 19 mm v režime videa pri 35mm snímači), svetelnosť f/2,8
• Záznam videa v 4K UHD pri 29,97/25,00 fps a Full HD pri 59,94/50,00 fps
• AF so sledovaním tváre
• Režim videozáznamu Smooth Skin
• Veľký stereo mikrofón
• Výklopný displej
• Integrovaný statív (ľahké nastavenie sklonu až o 30 stupňov)
• 14 farebných filtrov
• Záznam statických snímok do formátu JPG zodpovedajúci režimu Scene Intelligent Auto
• Konektivita: Wi-Fi, Bluetooth, webová kamera [UVC/UAC]

Ďalšie informácie

PowerShot V10 Obrázky
  1. 15.2 megapixela pri robení fotografií.
  2. Použitím stabilizácie obrazu IS Movie Digital dochádza k orezaniu snímok. Funkciu nemožno kombinovať s automatickou vodováhou, digitálnym zoomom ani režimom Smooth Skin.
  3. Záznam na výšku je možné urobiť otočením kamery. Používatelia môžu nastaviť prehrávanie na výšku v ponuke kamery. Po prenose do akéhokoľvek softvéru alebo sociálnych médií sa vaše video automaticky otočí na výšku.
  4. Maximálna doba jedného nepretržitého záznamu je 1 hodina. Ak sa vnútorná teplota fotoaparátu príliš zvýši, čas záznamu sa môže skrátiť. Záznam v kvalite 4K UHD 29,97p počas cca 20 minút bez tepelného obmedzenia je možný. V ostatných režimoch tepelné obmedzenie nie je (okrem záznamu v režime Smooth Skin v 4K, ktorý je obmedzený na 5 minút).
  5. Video je mierne orezané a funkciu Automatická vodováha nie je možné kombinovať s IS Movie Digital ani s video režimom Smooth Skin.
  6. Balíčky sa môžu líšiť, ale veterná clona sa bude predávať samostatne v Canon Store.
  7. Integrovaný statív umožňuje nastavenie v uhle -30 ° až -10 ° pre fotografovanie z vysokého uhla a 10 ° až 30 ° pre fotografovanie z nízkeho uhla.
  8. Na dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča stabilné pripojenie Wi-Fi v menej zaplnenom bezdrôtovom priestore 2,4 GHz s vysokou rýchlosťou uploadu.
  9. Majte na pamäti, že akákoľvek platforma môže kedykoľvek bez upozornenia zmeniť, zastaviť alebo ukončiť svoju službu. Najnovšie požiadavky si overte u príslušnej platformy. Spoločnosť Canon neposkytuje žiadne vyhlásenia ani záruky s ohľadom na akýkoľvek produkt alebo službu tretej strany, vrátane živého vysielania.