Canon predstavuje tlačiareň PIXMA PRO-200, ktorá poteší kreatívne duše

BRATISLAVA, 22. októbra 2020 – Spoločnosť Canon Europe dnes predstavila rýchlu, ľahkú a kompaktnú tlačiareň PIXMA PRO-200 formátu A3+. Je ideálnou voľbou pre fotografických nadšencov, ktorí chcú podniknúť prvé kroky do sveta tlače fotografií. PIXMA PRO-200 umožňuje fotografom tlačiť vysoko kvalitné snímky na mnoho rôznych formátov a typov papiera s rôznymi textúrami zo smartfónu, tabletu alebo počítača bez obáv o výslednú fotografiu.

Nová tlačiareň, ktorá v produktovej rade nahrádza model PIXMA PRO-100S, tlačí do formátu A3+ a využíva k tomu systém 8 atramentov na báze farbív. Výsledkom sú jasné a sýte farby s mimoriadne temnou čiernou. Schopnosť vytlačiť stranu za krátkych 90 sekúnd umožňuje fotografom svoje snímky plynulo spracovávať a hneď v ďalšom okamihu ich privádzať k životu. Rozmerný displej s uhlopriečkou 3" uľahčuje riadenie celého procesu tlače prostredníctvom prehľadného používateľského rozhrania. Používatelia majú k dispozícii rad možností tlače, vrátane využitia softvéru Canon Professional Print & Layout, ktorý zefektívňuje proces spracovania snímky od obstarania až po samotnú tlač.


Sýte farby, vysoká kvalita tlače


Tlačiareň PIXMA PRO-200 prináša výrazný pokrok oproti svojmu predchodcovi. Nezaobíde sa bez nej žiadny fotograf, ktorý požaduje vysoko kvalitnú tlač na rôzne účely, vrátane tlače fotografií, výroby darčekov či inej umeleckej tvorby. Spoločnosť Canon v prípade tlačiarne PIXMA PRO-200 rozšírila sadu atramentov na 8. Ide o systém atramentov na báze farbív, ktoré sú zárukou vysoko kvalitných, nádherne tónovaných fotografií v živých farbách. Tlačiareň sa môže pochváliť vylepšeným pokrytím farebného priestoru v troch oblastiach: červenej, modrej a čiernej. Výsledkom sú atraktívnejšie fotografie aj pri tlači na formát A3+.


Pracujte produktívne a tlačte s istotou


Mimoriadne ľahká tlačiareň váži iba 14,1 kg a oproti svojmu predchodcovi je o 15% menšia. Je preto dokonalým spoločníkom do domácnosti alebo malého ateliéru. Nový praktický trojpalcový LCD displej umožňuje pri práci jednoducho kontrolovať hladinu atramentov a nastavenia tlače. Vďaka jednoduchému ovládaniu a bleskovej rýchlosti tlačiarne môžu fotografi pohotovo tlačiť svoje snímky vo vysokej kvalite.


Používatelia majú nad tlačou plnú kontrolu pomocou softvéru Canon Professional Print & Layout, ktorý je k tlačiarni PIXMA PRO-200 dodávaný zdarma. Fotografom umožňuje zladiť farebnosť snímok na obrazovke a pri tlači tak dosiahnuť realistické podanie farieb. PIXMA PRO-200 podporuje aj mobilné pripojenie a Wi-Fi, čo výrazne uľahčuje tlač z rôznych typov zariadení. Okrem toho je tlačiareň vybavená funkciou kontroly krivo vloženého papiera. Funguje pri všetkých typoch papiera, vrátane umeleckých a zabezpečuje dokonalé zarovnanie každého výtlačku.


Kreativita na prvom mieste


S tlačiarňou PIXMA PRO-200 dosiahnete profesionálny výsledok pri každom výtlačku, a to vďaka tlači bez okrajov nielen na umelecké, ale aj lesklé papiere. PIXMA PRO-200 dokáže tlačiť aj na širokú škálu formátov papiera do veľkosti A3+ a na papiere neštandardnej dĺžky až do 99 cm od spoločnosti Canon či ďalších výrobcov. Schopnosť tlačiť na umelecké, lesklé a bežné tlačové médiá vrátane nového umeleckého papiera s hrubou textúrou – Canon Premium Fine Art Rough (FA-RG1) – rozširuje možnosti umeleckého vyjadrenia každého fotografa. Používatelia si môžu dokonca pre tlačiareň PIXMA PRO-200 stiahnuť ICC profily od obľúbených výrobcov papiera a zvýšiť tak úroveň svojich diel. Na internetovej stránke Creative Park sa fotografom otvárajú nové možnosti kreatívneho vyjadrenia – majú tu k dispozícii rôzne šablóny a predlohy, od pohľadníc a prianí po iné umelecké a ručné výtvory. Všestranná tlačiareň PIXMA PRO-200 pomáha fotografom realizovať ich tvorivé vízie aj vďaka kompatibilite s radom programov iných výrobcov, vrátane Adobe Lightroom a Photoshop, prostredníctvom zásuvných modulov softvéru Canon Professional Print & Layout.


Ďalšie informácie o tlačiarni PIXMA PRO-200 nájdete na stránkach:


https://www.canon.sk/printers/pixma-pro-200/


Hlavné funkcie a vlastnosti tlačiarne PIXMA PRO-200:


  • Malé rozmery a kompaktné prevedenie
  • Vysokorýchlostná tlač
  • 3" displej s používateľským rozhraním
  • Tlač bez okrajov do formátu A3+ na lesklé a umelecké médiá
  • Systém atramentov Chroma Life 100+ – nové zloženie atramentov
  • Automatická oprava zbiehavosti línií
  • Softvér Canon Professional Print & Layout
  • PictBridge WLAN
  • Široké spektrum podporovaných médií a formátov