Vytvárajte úžasné výtlačky pre každý príbeh pomocou aplikácie PIXMA Home: Spoločnosť Canon predstavuje nový rad tlačiarní 3 v 1

21. augusta 2017 – spoločnosť Canon Europe, svetový líder v oblasti zobrazovacích riešení, dnes odhalila nový sortiment multifunkčných tlačiarní 3 v 1 na tlač, skenovanie a kopírovanie v domácnosti. Modely PIXMA Series disponujú pripojením Wi-Fi, sú štýlové, kompaktné a ľahko sa používajú. Tento rad, s ktorým používatelia dosiahnu úžasné výtlačky pre každý príbeh, je ideálny pre všetky rodinné potreby, od domácich úloh až po tlač cenných fotografií.

PIXMA TS5150 Series

PIXMA TS6150 Series

PIXMA TS8150 Series

PIXMA TS9150 Series

Celý sortiment PIXMA Series je vybavený množstvom úplne nových funkcií, vďaka ktorým je tlačenie obrázkov vo vysokej kvalite doma pohodlné. Medzi ne patrí aj rozhranie pre inteligentné používateľské rozhranie, automatická obojstranná tlač (obojstranná tlač), pripojenia Wi-Fi a technológia s nízkou spotrebou energie Bluetooth Low Energy (BLE)1. Štýlový a kompaktný dizajn týchto modelov znamená, že tlačiareň vynikne v každej miestnosti domácnosti a je pre každého. Okrem vysokokvalitných výtlačkov model PIXMA Seriesumožňuje rodinným príslušníkom, aby sa doma kreatívne realizovali s množstvom zábavných nových funkcií od tlače fotografií so skrytými odkazmi až po štvorcové fotografie priamo z Instagramu.

Medzi štyri nové tlačiarne v tomto sortimente patria:

• Model PIXMA TS5150 Series, praktický a cenovo dostupný model, ktorého ľahkosti používania sa nič nevyrovná. Tento model s kazetou FINE so samostatným atramentom je ideálny na tlač dokumentov v domácnosti
  • Model PIXMA TS6150 Series, kompaktný a výkonný 5-farebný atramentový model, odolný, ktorý nadchne celú rodinu
  • Model PIXMA TS8150 Series, štýlový dizajn s úplne novým 6-farebným atramentovým systémom.
  • Model PIXMA TS9150 Series, najvyšší prémiový model, ako stvorený pre nádherné výtlačky fotografií

Ľahké používanie
Oživenie okamihov, na ktorých záleží, doma a vo fotoštúdiovej kvalite, už nemôže byť jednoduchšie. Používateľské rozhranie je jednoduché a intuitívne s veľkosťou obrazovky od 2,5 palca v modeli PIXMA TS5150 Series s tlačidlami až po 5-palcovú dotykovú obrazovku LCD v modeli PIXMA TS9150 Series. Toto inteligentné používateľské rozhranie znamená, že nastavenie bezdrôtového pripojenia nemôže byť jednoduchšie a používatelia si môžu za okamih skontrolovať nastavenia tlače a papiera. Obojstranné dokumenty možno tlačiť aj vďaka funkcii automatickej obojstrannej tlače, ktorá zvyšuje rýchlosť a šetrí papier. 2-dráhové podávanie papiera umožňuje súčasné vloženie obyčajného papiera do prednej kazety a fotografických médií do zadnej časti.

Vylepšené možnosti pripojenia a zdieľanie v priebehu sekúnd.
Spoľahlivé pripojenie Wi-Fi modelov PIXMA Series umožňuje používateľom tlačiť priamo zo svojho smartfónu alebo tabletu za krátky okamih, preto je tlač ešte rýchlejšia a flexibilnejšia.

Aplikácia Canon PRINT eliminuje potrebu používať počítač PC alebo Mac počas tlače, kopírovania alebo skenovania, čím vytvára plynulý bezdrôtový zážitok s možnosťou zobrazenia ukážky pred tlačou.

Pomocou aplikácie Canon PRINT umožňuje funkcia PIXMA Cloud Link tlač z a odosielanie dokumentov a fotografií do sociálnych sietí a populárnych cloudových pamäťových lokalít, ako je napríklad Google Drive. Či už tlač alebo skenovanie, funkcia PIXMA Cloud Link je ideálna pre nadšencov fotografií a fanúšikov Instagramu, ktorí chcú tlačiť živé snímky zo sociálnych kanálov. Všetky tlačiarne z radu podporujú tlač3 v tradičnom štvorcovom formáte4 Instagramu a tlač fotografií s okrajmi aj bez okrajov, čo znamená, že používatelia môžu dosiahnuť vysokokvalitné vyhotovenie v domácich podmienkach.

Modely PIXMA Series podporujú rozhrania mobilných zariadení AirPrint™ pre systémy Apple iOS™, Mopria® pre systémy Android™ a Windows 10, preto majú používatelia k dispozícii okamžitú tlač. Nový rad zahŕňa úplne novú technológiu BLE, ktorá umožňuje spárovanie poskytujúce trvalé spojenie medzi kompatibilným inteligentným zariadením a tlačiarňou. Používatelia zariadení so systémom Android môžu aktivovať technológiu BLE na svojej tlačiarni pre jednoduchú aktiváciu pripojenia Wi-Fi, vďaka čomu môžu tlačiť dokumenty z pripojených zariadení. Po spárovaní zariadenia a tlačiarne cez rozhranie Bluetooth používatelia systémov iOS aj Android automaticky dostávajú chybové hlásenia prostredníctvom aplikácie Canon PRINT z tlačiarne, ktoré nasmerujú používateľa na príslušný webový návod, čím umožňujú rýchle a jednoduché riešenie problémov.

Nespútaná kreativita pre celú rodinu
Nová aplikácia Canon Message In Print5, umožňuje používateľom vkladať skryté odkazy do výtlačkov fotografií, či už ide o animácie, hudbu, video alebo text. Príjemca môže správu dekódovať stiahnutím aplikácie a podržaním svojho zariadenia iPhone nad vytlačenou fotografiou. Zdieľaním spomienok týmto osobitým a jedinečným spôsobom Canon pomáha rozpovedať príbehy za vašimi obrázkami.

Modely PIXMA Series sú kompatibilné s rodinnými službami a softvérom spoločnosti Canon, vrátane Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ a My Image Garden, a poskytujú zábavu pre celú rodinu a inšpirujú tvorivosť novými interaktívnymi spôsobmi na zdieľanie obrázkov. Bez ohľadu na to, či tlačíte personalizované karty alebo kalendáre alebo tlačíte fotografie pre rodinný album, deti zabavíte na celé hodiny. Váš tvorivý dotyk nikdy nebolo jednoduchšie uplatniť ako s modelom PIXMA TS9150 Series, ktorý vie pridávať kreatívne filtre priamo do obrázkov pomocou 5-palcovej dotykovej obrazovky pri tlači priamo z karty SD.

Štýlový nový dizajn
Rad zariadení PIXMA sa pýši kompaktným dizajnom, preto ho môžete umiestniť do akejkoľvek miestnosti a zladiť s dizajnom interiéru. Prvotriedny dizajn modelu PIXMA TS9150 Series má kontrastné textúry a farby, ako aj vyrytý horný znak, ktorý mu dodáva punc výnimočnosti.

Prvotriedna tlač
Nové atramenty dostupné s modelmi PIXMA TS6150 Series, PIXMA TS8150 Series a PIXMA TS9150 Series ponúkajú najvyššiu kvalitu pre tlač v domácnosti s vylepšenou reprodukciou farieb a odolnosťou proti vyblednutiu. Používatelia si môžu vybrať spomedzi štandardných, XL a XXL kaziet6 podľa svojich požiadaviek na tlač. Pre tých, ktorí tlačia vo vysokom objeme, kazeta XL umožňuje dvojnásobnú kapacitu v porovnaní so štandardnou kazetou, zatiaľ čo kazeta XXL vytlačí trikrát toľko ako štandardná kazeta.

Nový 6-farebný systém atramentov použitý v modeloch PIXMA TS8150 Series a PIXMA TS9150 Series umožňuje tlačiť prirodzenejšie a jasnejšie vyzerajúce fotografie. Pigmentový čierny atrament poskytuje ostrý text ideálny na tlač dokumentov a nový fotografický modrý atrament znižuje zrnitosť jasných farieb modrých až bielych odtieňov7.

Pri opätovnom rozprávaní dôležitých rodinných príbehov chcete mať istotu, že vaše fotografické spomienky budú na úrovni. S modelmi PIXMA Series sa môžete spoľahnúť, že vás vytlačené fotografie nesklamú. Od tlače domácich úloh až po nádherné rodinné spomienky, modely PIXMA Series prinášajú tlač najvyššej kvality pre všetky rodinné potreby.

1Disponujú technológiou Bluetooth® s nízkou spotrebou energie (tlač a skenovanie cez Bluetooth sú dostupné len pre zariadenia s operačným systémom Android). Dostupnosť funkcií, ktoré sú k dispozícii pri používaní komunikácie cez Bluetooth a aplikácie Canon PRINT Inkjet/SELPHY, nie je zaručená na všetkých smartfónoch s operačným systémom Android. Slovo a logá Bluetooth® sú registrované ochranné známky spoločnosti Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie týchto známok spoločnosťou Canon je licencované. Ostatné ochranné známky a obchodné názvy patria príslušným vlastníkom.

3Podporované aplikáciami a funkciami My Image Garden, PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ a Canon PRINT

4Pri použití lesklého fotografického papiera Canon Plus II formátu 5 x 5”

5Aplikácia Message In Print bola uvedená 31. októbra 2017 a je dostupná len pre zariadenia iPhone so systémom iOS 9 a novším

6Dostupnosť kaziet STD, XL a XXL sa môže pre jednotlivé regióny líšiť