Extrémy počasia
alt text goes here

LIVE FOR THE STORY

Vyhrajte hodnotné ceny v našej novej súťaži s témou "Extrémy počasia". Ambasádorem témy je fotograf Patrik Minár, ktorého fotografie vás budú po celý čas trvania súťaže inšpirovať na našich sociálnych sieťach.

Súťažte

Extrémy počasia

Vylezte z teplej postele, poriadne sa oblečte a vydajte sa na lov extrémov počasia! Zabaľte si svoju obľúbenú fotovýbavu a foťte. Hľadajte blesky, stopujte mraky, bežte s vetrom o preteky, tancujte s objektívom medzi kvapkami dažďa, obdivujte jasnú nočnú oblohu, rannú rosu či sporé slnečné paprsky. Nebojte sa mrazu ani snehu, naopak, inšpirujte sa ich štruktúrou a geometriou. Pracujte so svetlom a premenlivosťou okamihu. Vaše fotografie dajte sa instagram s označením #canonweather a @canonczsk. Desať najlepších odmeníme úžasným darčekom!

  1. Canon EOS 250D + 18-55mm IS STM
  2. Canon PIXMA TS8250
  3. Canon SELPHY CP1300

Nechajte sa inšpirovať

„Nechajte sa inšpirovať“ je pre vás najdôležitejším zdrojom užitočných rád pri tvorbe fotografií, návodov pre kupujúcich a výstižných rozhovorov – všetko, čo potrebujete vedieť pri hľadaní toho najlepšieho fotoaparátu či tlačiarne, aby ste mohli vdýchnuť život svojmu najbližšiemu tvorivému nápadu.

Príbehy

Vyhľadajte si rozhovory a inšpirujúce príbehy ľudí zapálených pre fotografovanie a naučte sa všetko o rôznych tvorivých žánroch.

Všetky príbehy

Rady a techniky

S pomocou našich tipov a návodov získate základné zručnosti potrebné na fotografovanie, vyskúšate nové tvorivé techniky alebo zdokonalíte svoje výsledky.

Všetky rady a techniky

Najnovšie články

Zaregistrujte sa a dostávajte náš informačný leták

Získajte všetky najčerstvejšie novinky a informácie o produktoch

ZAREGISTRUJTE SA TERAZ