Bláznivé farby
alt text goes here

LIVE FOR THE STORY

Vyhrajte hodnotné ceny v našej súťaži s názvom "Bláznivé farby".

Súťažte

Bláznivé farby

Letné obdobie je plné slnka, svetla, farieb. Tak šup von, dobiť si energiu na miestach, kde to farbami len hýri! Nebojte sa experimentovať, hrajte sa s farbami, použite farebné filtre, prefarbovanie, nebojte sa ani divokých kombinácií... Farby leta vám budú najlepšou inšpiráciou!

Leto je plné zážitkov, ciest a výletov, je sezónou koncertov, festivalov a energiou pulzujúcich mestských trhov. Rozhliadnite sa okolo seba a hľadajte divoké farebné kombinácie! Tie najkrajšie farebné fotografie označte #canoncrazycolors a @canonczsk. Odborná porota vyberie sedem najlepších fotografií a ich autorov odmení instantnými fotoaparátmi Canon Zoemini S a C!

 

 canon-zoemini

Pozerajte sa, snímajte a tlačte

Sila instantného fotoaparátu a vreckovej tlačiarne, ktorá sa zmestí do vašej dlane

Pozrieť video

Nechajte sa inšpirovať

„Nechajte sa inšpirovať“ je pre vás najdôležitejším zdrojom užitočných rád pri tvorbe fotografií, návodov pre kupujúcich a výstižných rozhovorov – všetko, čo potrebujete vedieť pri hľadaní toho najlepšieho fotoaparátu či tlačiarne, aby ste mohli vdýchnuť život svojmu najbližšiemu tvorivému nápadu.

Príbehy

Vyhľadajte si rozhovory a inšpirujúce príbehy ľudí zapálených pre fotografovanie a naučte sa všetko o rôznych tvorivých žánroch.

Všetky príbehy

Rady a techniky

S pomocou našich tipov a návodov získate základné zručnosti potrebné na fotografovanie, vyskúšate nové tvorivé techniky alebo zdokonalíte svoje výsledky.

Všetky rady a techniky

Najnovšie články

Zaregistrujte sa a dostávajte náš informačný leták

Získajte všetky najčerstvejšie novinky a informácie o produktoch

ZAREGISTRUJTE SA TERAZ