Image Colors
alt text goes here

LIVE FOR THE STORY

Vyhrajte hodnotné ceny v našej novej súťaži s témou "Budovy zvnútra a zvonku". Ambasádorkou témy je fotografka Kristina Hrabětová, ktorej fotografie vás budú po celý čas trvania súťaže inšpirovať na našich sociálnych sieťach.

Súťažte

Budovy zvnútra a zvonku

Exteriéry, interiéry, domy, kostoly, chaty, ale aj mosty alebo zaujímavé autobusové zastávky. Architektonické skvosty i polorozpadnuté ruiny... Stačí namieriť hľadáčik a objaviť ich krásu a šarm! Zaujímajú nás interiéry i exteriéry, rôzne perspektívy a všetky uhly pohľadu. Fotografie označte #canonbuildings a @canonczsk. Odborná porota vyberie 5 najlepších fotografií, ktorých autori získajú hodnotné ceny Canon!

  1. Canon EOS 250D + 18-55mm IS STM
  2. Canon PIXMA TS8250
  3. Canon SELPHY CP1300
  4. Voucher na workshop akademie focení
  5. Voucher na workshop akademie focení

Nechajte sa inšpirovať

„Nechajte sa inšpirovať“ je pre vás najdôležitejším zdrojom užitočných rád pri tvorbe fotografií, návodov pre kupujúcich a výstižných rozhovorov – všetko, čo potrebujete vedieť pri hľadaní toho najlepšieho fotoaparátu či tlačiarne, aby ste mohli vdýchnuť život svojmu najbližšiemu tvorivému nápadu.

Príbehy

Vyhľadajte si rozhovory a inšpirujúce príbehy ľudí zapálených pre fotografovanie a naučte sa všetko o rôznych tvorivých žánroch.

Všetky príbehy

Rady a techniky

S pomocou našich tipov a návodov získate základné zručnosti potrebné na fotografovanie, vyskúšate nové tvorivé techniky alebo zdokonalíte svoje výsledky.

Všetky rady a techniky

Najnovšie články

Zaregistrujte sa a dostávajte náš informačný leták

Získajte všetky najčerstvejšie novinky a informácie o produktoch

ZAREGISTRUJTE SA TERAZ