Nature-Photo
alt text goes here

LIVE FOR THE STORY

Vyhrajte hodnotné ceny v našej novej súťaži s témou "O kúsok bližšie k prírode". Témou vás budú sprevádzať Canon fotografi, ktorých fotografie vás budú po celý čas trvania súťaže inšpirovať na našich sociálnych sieťach.

SÚŤAŽTE


O kúsok bližšie k prírode

S príchodom prvých jarných dní môžete pozorovať prebúdzanie prírody v priamom prenose. Na záhrade je čím ďalej tým viac pestrofarebných kvetov, v lese stále viac života. Objavujte a skúmajte. Krivolaké kmene borovíc, strašidelné dutiny stromov, stopy divokých zvierat. Môžete aj zapátrať v archíve a podeliť sa o detaily z ríše hmyzu či panoramatické fotografie celej krajiny. Inšpirujte sa prírodou a vnímajte jej pozitívnu energiu!

Najlepšiu fotografiu nahrajte na Instagram s #mycanonnature a označte @canonczsk. Autori piatich najlepších fotografií sa môžu tešiť na nasledujúce ceny: 

  1. Canon EOS 250D + 18 - 55 mm 
  2. Canon SELPHY CP 1300 
  3. Canon PIXMA TS6250 
  4. Voucher do Canon Akademie 
  5. Voucher do Canon Akademie

Príbehy

Vyhľadajte si rozhovory a inšpirujúce príbehy ľudí zapálených pre fotografovanie a naučte sa všetko o rôznych tvorivých žánroch.

Všetky príbehy

Rady a techniky

S pomocou našich tipov a návodov získate základné zručnosti potrebné na fotografovanie, vyskúšate nové tvorivé techniky alebo zdokonalíte svoje výsledky.

Všetky rady a techniky

Najnovšie články

Zaregistrujte sa a dostávajte náš informačný leták

Získajte všetky najčerstvejšie novinky a informácie o produktoch

ZAREGISTRUJTE SA TERAZ