Canon predstavuje nové inovatívne modely tlačiarní pre domácnosti a firmy

• Túto jeseň budú k existujúcemu radu inovatívnych tlačiarní Canon MAXIFY GX pridané nové modely Canon MAXIFY GX1040/GX2040 so zásobníkmi atramentu MegaTank pre hybridných pracovníkov a domáce kancelárie.
• Obe tieto tlačiarne boli navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné výstupy a pohodlie pri ovládaní a zodpovedali špecifickým potrebám a nárokom rôznych pracovných prostredí.
• Či už ste jednotlivec, ktorý si chce tlačiť dokumenty doma, alebo firma vyžadujúca individuálne riešenie tlače, rad tlačiarní Canon MAXIFY GX ponúka vynikajúci výkon a užívateľsky prívetivú obsluhu.

BRATISLAVA, 4. september 2023 – Spoločnosť Canon Europe dnes oznamuje uvedenie nových špičkových tlačiarní, ktoré sa tento rok na jeseň pripoja k existujúcemu radu značky. Nové prírastky boli navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznorodým požiadavkám a zároveň vždy poskytovali špičkový výkon, vynikajúcu kvalitu tlače a maximálny užívateľský komfort.

GX1040

MAXIFY GX1040

GX2040

MAXIFY GX2040

Canon MAXIFY GX1040 / MAXIFY GX2040

Pretože je dnes hybridná práca bežnejšia ako kedykoľvek predtým, predstavuje nová tlačiareň GX1040 v rade MAXIFY základné podnikové tlačové riešenie pre bezproblémovú integráciu medzi domovom a kanceláriou. Tlačiareň 3 v 1 s atramentovými zásobníkmi MegaTank disponuje kompaktnými rozmermi a bola navrhnutá tak, aby sa dala ľahko začleniť do každodenných kancelárskych činností. Podporuje intuitívnu veľkoobjemovú tlač dokumentov s kapacitou zásobníka 250 listov papiera. MAXIFY GX2040, model 4 v 1, je dodávaný s pridanou jednotkou ADF na 35 listov pre správu viacstránkových dokumentov
– pripravenú na odosielanie a prijímanie faxov z akéhokoľvek domáceho pracovného priestoru.

Základné vlastnosti a funkcie:
• Tlačte obchodné dokumenty vysokou rýchlosťou 15 obr./min (mono) a 10 obr./min (farebne) alebo skenujte priamo do sieťových zložiek a e-mailu pre plynulé a neprerušované pracovné postupy.
• Uchovávajte tlačiareň na polici alebo v skrini vďaka jej konštrukcii plne prispôsobenej na obsluhu spredu. K tlačiarni teda môžete mať ľahký prístup aj tam, kde je nedostatok priestoru. Užívateľské prostredie bolo optimalizované výklopným 2,7” LCD displejom, stavovým indikátorom a intuitívnym užívateľským rozhraním.
• Automatická obojstranná tlač bez príliš častého a zložitého doplňovania papiera vďaka prednej kazete na 250 listov. Vďaka užívateľom vymeniteľnému zásobníku odpadového atramentu nebudú pracovné postupy tlače dlhodobo prerušované.
• Vytlačte až 3 000 listov z jedného zásobníka s čiernym atramentom (čiernobiela tlač) alebo z celej sady atramentov1 (tlač farebná).
• Užite si výtlačky v podnikovej kvalite s vynikajúcou čitateľnosťou a odolnosťou proti vyblednutiu, vode, zvýrazňovačom a oderu produkované rýchlo a vo veľkých objemoch.
• Zostaňte v spojení vďaka plnej bezdrôtovej Wi-Fi konektivite (kompatibilnej so sieťami 2,4 a 5 GHz) a Ethernetu. Udržujte svoje najdôležitejšie dáta v bezpečí vďaka jednoduchým a ľahko ovládateľným nastaveniam zabezpečenia, ktoré je možné prispôsobiť vášmu prostrediu.

Zubair Rahim, produktový špecialista spoločnosti Canon Europe, uviedol: „Sme nadšení, že môžeme ďalej rozširovať náš rad a ponúkať lepšie možnosti tlače pre domácich používateľov i podniky. Dúfame, že nové modely dokazujú náš záväzok k inovácii a orientácii na zákazníka a poskytujú našim užívateľom tlačové nástroje, ktoré požadujú – s maximálnym komfortom a praktickými funkciami za skvelú cenu.“

Modely MAXIFY GX1040/GX2040 budú dostupné v októbri.

  1. Výťažnosť zásobníkov atramentu je odhadovaná hodnota založená na individuálnej testovacej metóde Canon využívajúcej tabuľku ISO/IEC 24712 a simulácii nepretržitej tlače s výmenou po počiatočnom nastavení.