Canon rozšíri rad PIXMA o dve nové smart a vysoko kvalitné domáce tlačiarne 3 v 1

• Nové prírastky do radu inovatívnych riešení domácej tlače Canon, Canon PIXMA PIXMA TS7650i a PIXMA TS7750i, budú v predaji od októbra 2023.
• Vysoko kvalitné, kompaktné a skutočne všestranné tlačiarne PIXMA TS7650i a PIXMA TS7750i boli vyvinuté tak, aby optimalizovali vaše tlačové workflow v pohodlí domova.

BRATISLAVA, 29. august 2023 – V októbri sa Canon chystá uviesť na trh nové prírastky svojho inovatívneho radu tlačiarní. Tie boli dokonale navrhnuté tak, aby posunuli váš domáci študijný, pracovný alebo kreatívny priestor na novú úroveň. Modely PIXMA TS7650i/PIXMA TS7750i predstavujú špičkové tlačové riešenia produkujúce kvalitné výtlačky ľahko, rýchlo a prevratným spôsobom zjednodušujú tlač v domácnosti. Tá vybavenejšia z dvojice noviniek, tlačiareň PIXMA TS7750i, má navyše automatický podávač dokumentov na 35 listov pre väčšie pohodlie a efektívnu správu viacstránkových dokumentov. Či už ste študent, ktorý potrebuje tlačiareň na prípravu do školy, fanúšik umenia a remesiel prevádzkujúci malú firmu z domova, alebo niekto, kto oceňuje rýchlu a vysoko kvalitnú tlač fotografií1, nový rad Canon PIXMA TS vdýchne vašim myšlienkam život.

PIXMA
Pixma

Tlačiarne Canon PIXMA TS7650i/PIXMA TS7750i boli navrhnuté s ohľadom na praktickosť a jednoduché použitie. Okrem 2,7” farebného dotykového LCD displeja, naklápacieho panelu a stavovej LED kontrolky pre maximálne pohodlie disponujú kompaktným dizajnom, ktorý šetrí miesto, takže tlačiareň je možné ľahko umiestniť kdekoľvek v rámci domácnosti, či domácej kancelárie a tlačiť bez obmedzenia kvality. Modely PIXMA TS7650i/PIXMA TS7750i – ktoré tlačia rýchlosťou 15 až 10 ipm2 – boli navrhnuté tak, aby produkovali vysoko kvalitnú tlač dokumentov s vynikajúcou trvanlivosťou a odolnosťou voči zvýrazňovačom, treniu a vode.

Vzhľadom na to, že pracovný stôl v domácnosti obvykle plní viac funkcií, od práce po najrôznejšie činnosti a administratívne úlohy, sa oba modely pýšia vysokou produktivitou, aby mohol každý člen domácnosti rýchlo vybaviť, čo potrebuje, vďaka automatickej obojstrannej tlači a novej funkcii kopírovania stlačením jediného tlačidla.

Okrem toho modely Canon PIXMA TS7650i/PIXMA TS7750i prichádzajú s funkciou Switch UI, užívateľsky prívetivým dotykovým rozhraním, ktoré spája obľúbené funkcie do rôznych ikon, takže ovládanie je jednoduché a efektívne. Používatelia môžu rýchlo prepínať medzi ikonami prostredníctvom ponuky v hornej časti obrazovky, prispôsobiť farbu pozadia a deaktivovať funkcie, ktoré nie sú potrebné. Rôzni členovia domácnosti si môžu vytvárať vlastné profily, čo uľahčuje a urýchľuje prístup k najčastejšie používaným nastaveniam.

S tlačiarňami PIXMA TS7650i/PIXMA TS7750i môžu používatelia zabudnúť na zdĺhavé a zložité nastavovanie aj zamotané káble vďaka jednoduchému bezdrôtovému nastaveniu a možnosti pripojenia bez smerovača prostredníctvom funkcie Wireless Direct. Stačí naskenovať QR kód a vytvoriť tak priame spojenie medzi mobilným zariadením a tlačiarňou. Pre ďalšiu optimalizáciu práce umožňuje tlačiareň používateľom naskenovať dokument a odoslať ho priamo do ich mobilného zariadenia pomocou QR kódu bez použitia akýchkoľvek ďalších aplikácií alebo riešení.

Pre rýchle tlačové úlohy umožňuje aplikácia Canon PRINT bezproblémovú tlač bez použitia počítača na základe kompatibility s Apple AirPrint® a Mopria pre Android. Kreatívne možnosti rozširujú ďalšie aplikácie a softvér ako Creative Park, Easy-Photo Print Editor, Easy-Layout Editor a PosterArtist web.

Tlačiarne Canon PIXMA TS7650i/PIXMA TS7750i sa v ponuke radia nad modelmi Canon PIXMA TS5350a a Canon PIXMA TS7450a a pod Canon PIXMA TS6350a, elegantnú multifunkčnú tlačiareň s 5 samostatnými atramentmi.

Tlačiarne Canon PIXMA TS7650i / PIXMA TS7750i sa začnú predávať od októbra 2023.

  1. Bezokrajová tlač fotografií 4x6” už za 19 sekúnd. Rýchlosť tlače fotografií je založená na východiskovom nastavení s použitím ISO/JIS-SCID N2 na Photo Paper Plus Gloss II a neberie do úvahy dobu spracovania dát na hostiteľskom počítači.
  2. Uvedené rýchlosti tlače dokumentov sú priemery ESAT v teste kategórie Office pre predvolený jednostránkový režim, ISO/IEC 24734. Uvedená rýchlosť tlače fotografií je založená na východiskovom nastavení prostredníctvom ISO/JIS-SCID N2 na Photo Paper Plus Gloss II a neberie do úvahy dobu spracovania dát na hostiteľskom počítači.