Skener Canon imageFORMULA DR-S130 uspokojí malé firmy či domácnosti a ľahko si ho zbalíte aj na cesty

BRATISLAVA, 8. septembra 2020 – Dopyt po výkonných kancelárskych riešeniach, ktoré malým podnikom uľahčia digitalizáciu stále stúpa, a to aj vzhľadom k vysokému počtu zamestnancov na home office. Spoločnosť Canon preto predstavuje nový stolný skener imageFORMULA DR-S130 s ľahkou obsluhou, ktorý vychádza z úspešného modelu imageFORMULA DR-S150. Novinka ponúka flexibilné pripojenie prostredníctvom USB aj WiFi a uspokojí nielen malé firmy, ale aj domáce kancelárie či jednotlivcov, ktorí chcú pracovať priamo zo svojich ciest.

„Sme veľmi hrdí na rad imageFORMULA, vďaka ktorej je skenovanie prístupné každému. Vzhľadom k tomu, že sa digitálna transformácia stáva pre firmy po celom svete otázkou prežitia, chceli sme ponúknuť zákazníkom z radov menších firiem produkt na mieru, ktorý by vyhovoval ich potrebám bez toho, aby sme robili kompromis v kvalite konštrukcie, výkonu či produktivite,“ hovorí Tim Brosnihan, produktový manažér pre Európu spoločnosti Canon Europe.


Podpora pre meniace sa pracovisko


Kompaktný stolný skener imageFORMULA DR-S130 je flexibilný najmä vďaka WiFi aj USB pripojeniu a softvéru CaptureOnTouch Pro, ktorý sa môže pochváliť prívetivým rozhraním s jednoduchým ovládaním pomocou ikon. Skener ponúka možnosť naprogramovať efektívne skratky pre často používané úlohy, ako je ukladanie a posielanie dokumentov na rôzne miesta, vrátane cloudových služieb typu OneDrive alebo Dropbox.


Používatelia majú možnosť prístroj aktivovať prostredníctvom smartfónu alebo priamo z PC či MacBooku. Súbory je potom možné automaticky naskenovať a roztriediť pomocou zónového OCR, čiarového kódu a 2D kódu. To pomáha firmám efektívne spracovávať informácie a začleniť ich do existujúcich pracovných procesov a systémov riadenia dokumentov.


„Nový model skenera sa vďaka kompaktným rozmerom dokonale hodí do malých kancelárií, ale aj pre použitie na cestách či v domácnostiach. Firmy, ktoré majú časť alebo väčšinu svojich zamestnancov na home office, budú mať vďaka imageFORMULA DR-S130 ľahšiu spoluprácu medzi tímami,“ hovorí Tim Brosnihan.


Vybaľte a pracujte


Canon imageFORMULA DR-S130 je spoľahlivým a jednoduchým riešením pre každú firmu, ktorá nemá k dispozícii vlastné IT oddelenie. Prístroj je možné začať používať okamžite po tom, čo ho vybalíte z krabice. Jeho pevná konštrukcia zabezpečuje spoľahlivý a produktívny výkon pri veľkej pracovnej záťaži až 3 500 skenov za deň. Pomocou funkcie PUSH scan môžu používatelia posielať naskenované súbory priamo zo zariadenia do cieľového priečinka a vyhnú sa tak nutnosti smerovania cez PC.


Plastové preukazy či embosované karty? Žiadny problém


Model imageFORMULA DR-S130 je vybavený spoľahlivým univerzálnym podávaním na jednoduché zakladanie, editáciu a distribúciu dokumentov. Umožní zamestnancom aj používateľom v domácnostiach skenovať rôzne typy dokumentov, a to vrátane plastových osobných preukazov, embosovaných kariet a pasov.


Robustný podávací modul a oddeľovací valec uľahčujú skenovanie zmiešaných dokumentov. Vďaka ultrazvukovej detekcii dvojitého podávania si používatelia môžu byť istí, že budú naskenované všetky dokumenty a žiadne informácie sa nestratia. Za pomoci režimu Active Threshold a funkcií detekcie farieb, rozpoznania orientácie textu, automatickej detekcie veľkosti papiera a kompenzácii skosenia ušetríte čas a získate výstupy s konzistentne vysokou kvalitou.


„Kompaktné rozmery, funkcia PUSH scan a viac možností pripojenia robia zo skenera imageFORMULA DR-S130 flexibilný prírastok do akejkoľvek malej kancelárie a domáceho alebo coworkingového priestoru. Nech už potrebujete naskenovať čokoľvek, imageFORMULA DR-S130 zabezpečí rýchle výsledky vo vysokej kvalite a podľa vašich potrieb. Vám tak zostane viac času na prácu, ktorú nemôžete ďalej dokladať,“ uzatvára Tim Brosnihan, produktový manažér pre Európu spoločnosti Canon Europe.


Hlavné funkcie a vlastnosti skeneru Canon imageFORMULA DR-S130:


  • Vysoká rýchlosť farebného skenovania 30 strán za minútu/60 obrázkov za minútu
  • ADF pre 60 listov
  • Pripojenie cez WiFi alebo USB
  • Veľký 4,3 palcový farebný dotykový displej a funkcie priameho skenovania Network PUSH scan
  • Až 3 500 skenov za deň
  • Pokročilé inteligentné spracovanie pomocou OCR a rozpoznávanie čiarových kódov/2D kódov
  • Odolný valec pre spoľahlivé podávanie celého radu dokumentov, vrátane pasov a občianskych preukazov