Informácie o centrále Canon Europe

Canon Europe je regionálny obchodný a marketingový podnik spoločnosti Canon Inc, ktorá má zastúpenie v 116 krajinách a zamestnáva 19 000 ľudí v celej Európe, na Strednom východe a v Afrike (región EMEA). Spoločnosť Canon bola založená v roku 1937 s konkrétnym cieľom vyrobiť najkvalitnejší fotoaparát dostupný pre spotrebiteľov. Vďaka svojmu neúnavnému nadšeniu pre „silu obrazu“ spoločnosť odvtedy rozšírila svoje technológie na mnohé ďalšie trhy a etablovala sa ako svetový líder v oblasti spotrebiteľských aj podnikových zobrazovacích riešení.

Jej riešenia zahŕňajú široký rad produktov od digitálnych kompaktných fotoaparátov a zrkadloviek cez objektívy určené pre vysielanie a prenosné röntgenové prístroje až po multifunkčné a produkčné tlačiarne. Ku všetkým týmto pôroduktom tiež poskytuje podporu a pridanú hodnotu v podobe rozsiahlych služieb.

Spoločnosť Canon výrazne investuje do výskumu a vývoja. Jej snahou je totiž dodávať tie najlepšie a najinovačnejšie produkty a služby, ktoré uspokoja kreatívne potreby spotrebiteľov. Či už sú to fotografi amatéri, alebo profesionálne tlačové podniky, Canon umožňuje každému zákazníkovi plniť si vlastné predstavy v rámci ich vášne pre obraz.

Podnikovou filozofiou spoločnosti Canon je Kyosei – „Spoločne žiť a pracovať pre všeobecné blaho“. V regióne EMEA sa spoločnosť Canon Europe snaží dosiahnuť udržateľný rast podniku – zameriava sa na znižovanie vplyvov na životné prostredie a podporuje svojich zákazníkov, aby sa používaním produktov, riešení a služieb Canon usilovali o to isté. Spoločnosť Canon získala celosvetový certifikát podľa normy ISO 14001, ktorý svedčí o tom, že v oblasti environmentálneho riadenia dosahuje svetový štandard.