Vodeodolná a nárazuvzdorná akčná kamera Canon IVY REC: spoločník pre všetky dobrodružstvá

BRATISLAVA, 10. októbra 2019 – Spoločnosť Canon predstavuje akčnú kameru Canon IVY REC, ktorá je určená na dokumentovanie všetkých dobrodružstiev. Jednoducho sa ovláda a možno ju ľahko nosiť so sebou kamkoľvek pripnutú na opasku, na batohu alebo schovanú vo vrecku. Kamera Canon IVY REC je vodeodolná¹ a nárazuvzdorná² a spoľahlivo vás bude sprevádzať kamkoľvek sa vydáte. Je vybavená mnohými funkciami, vrátane záznamu videa v rozlíšení Full HD 1080p so snímkovou frekvenciou až 60 sn./s, bezdrôtovým pripojením Wi-Fi a Bluetooth® a dobíjaním cez USB, a tak nesklame pri žiadnej akcii.

Riptide

Dragon fruit

Avocado

Stone

Kamera je osadená snímačom s rozlíšením 13 miliónov bodov a dokáže natáčať video v rozlíšení Full HD a taktiež zhotovovať statické snímky. Ako úložisko slúži pamäťová karta typu microSD. Ľahká a prenosná kamera s hmotnosťou iba 90 gramov vydrží pod vodou v hĺbke 2 metrov až 30 minút a prežije pád z výšky 2 metrov. Je teda pripravená na použitie za skutočne náročných podmienok. Nemá tradičný displej, ktorý by sa mohol rozbiť – jeho úlohu zastupuje klip, ktorý funguje zároveň ako hľadáčik a možno ho uchytiť na opasok, batoh alebo lanko, takže sa prispôsobí potrebám každého dobrodruha.

Bez problémov si ju so sebou zoberte na lyže, skateboard, divokú vodu, horský bicykel a iné extrémne športy, či naopak pokojnejšie vonkajšie aktivity. Pripojenie cez Wi-Fi a Bluetooth® umožňuje ihneď zdieľať fotografie a videonahrávky na sociálnych sieťach pomocou bezplatnej aplikácie Canon Mini Cam³ nainštalovanú na kompatibilnom zariadení s operačným systémom iOS alebo Android. Aplikácia umožňuje zábavným spôsobom upravovať snímky a nahrávky a slúži aj ako bezdrôtový hľadáčik, na ktorom používateľ môže v reálnom čase na diaľku sledovať záznam z pohľadu kamery.

Kamera sa bude predávať v štyroch farbách: ružovej (Dragon fruit), zelenej (Avocado), šedej (Stone) a modrej (Riptide). Je určená všetkým, ktorí chcú zachytávať a zdieľať jedinečné okamihy svojho života bez rizika poškodenia mobilného telefónu.

Canon IVY REC dopĺňa obľúbené produkty Canon Zoemini. Spolu s nimi patrí do inovatívneho radu produktov určených predovšetkým pre mladú generáciu, ktorá sa pohybuje v online svete. Ich spoločným znakom je zábava, jednoduchosť obsluhy a cenová dostupnosť. Canon na trh uvádza produkty svetovej triedy, ktoré umožňujú tvorcom obsahu naplno prejaviť svoju kreativitu a zdieľať svoje zážitky.

Hlavné funkcie a vlastnosti akčnej kamery Canon IVY REC:

• Záznam videa v rozlíšení Full HD 1080p a snímkovou frekvenciou až 60 sn./s
  •     o Točte video v kvalite Full HD
  • Snímač s rozlíšením 13 miliónov bodov
  •     o Zachytáva úžasné detaily, farby a tóny
  • Podpora Wi-Fi a pripojenie cez Bluetooth
  •     o Pre zdieľanie snímok online a diaľkové ovládanie
  • Vodeodolnosť
  •     o Umožňuje natáčať pod vodou do hĺbky 2 metrov po dobu 30 minút.
  • Nárazuvzdornosť
  •     o Vydrží pád z výšky 2 metrov
  • Nabíjanie cez USB a pamäťové karty microSD
  •     o Maximálny komfort nabíjanie cez štandardný konektor USB a záznam na pamäťové karty microSD
  • Ľahko prenosné a odolné prevedenie
  •     o Zachytávajte mimoriadne životné okamihy kdekoľvek a kedykoľvek
  • Aplikácia Canon Mini Cam
  •     o Vzdialený živý náhľad pri zázname videa a fotografovaní
  •     o Prenos fotografií a videonahrávok z kamery Canon IVY REC do mobilného telefónu
  •     o Nástroje pre jednoduchú úpravu statických snímok a videa

¹ Vodeodolnosť do hĺbky 2 metrov po dobu 30 minút.
² Odolnosť proti pádu z výšky 2 metrov. Test odolnosti proti nárazu je špecifický a nezaručuje, že za iných okolností nemôže dôjsť k poškodeniu alebo zlyhaniu prístroja.
³ K úpravám a zdieľaniu je potrebné stiahnuť aplikáciu Canon Mini Cam, ktorá je k dispozícii zdarma, v obchodoch App Store a Google Play, do kompatibilného mobilného zariadenia spárovaného s kamerou Canon IVY REC bezdrôtovo cez Bluetooth®. Kompatibilný so zariadeniami so systémom iOS verzie 11 alebo vyššej a zariadeniami so systémom Android verzie 5.1 alebo vyššej.