Canon predstavuje nový rad šiestich farebných kalkulačiek pre domácnosť i kanceláriu

BRATISLAVA, 15. februára 2017 – Spoločnosť Canon v januári uviedla na trh ďalší farebný variant v rade kalkulačiek nesúci označenie LS-123K. K pätici už ponúkaných farieb tak pribudla ďalšia, tentoraz tyrkysová. K Series je najnovší rad kalkulačiek, ktorý vyzdvihuje farby a životný štýl. Okrem toho, že obsahujú základné obchodné funkcie, sú kalkulačky K Series vyrobené z recyklovaných materiálov z výrobkov spoločnosti Canon a predstavujú skvelý doplnok do domácnosti alebo kancelárie.

Okrem tyrkysového variantu majú záujemcovia o niektorý z prístrojov LS-123K možnosť voliť ešte medzi modelmi vo farbách fialovej, modrej, zelenej, oranžovej či ružovej. Každá z kalkulačiek má metalické prevedenie, ktoré zvýrazňuje jej moderný dizajn. Tým, že sú kalkulačky radu LS-123K čiastočne vyrobené z recyklovaného materiálu produktov Canon, podporujú udržateľnosť a prispievajú k zachovaniu prírodných zdrojov, ktoré už nie je možné obnoviť. Okrem toho táto novinka ponúka veľký dvanásťmiestny LCD displej a intuitívne funkcie, takže sa jednoducho ovláda, či už ju používate doma alebo v práci. Praktickosť zvyšujú napríklad i vyhradené tlačidlá pre sčítanie alebo odčítanie daní a funkcia pamäte celkového súčtu.

Výhody kalkulačiek Canon LS-123K

• Čiastočne vyrobená z recyklovaného materiálu produktov Canon
  • Možnosť vybrať si zo šiestich úžasných metalických farieb
  • Univerzálny dizajn sa skvelo hodí do vašej domácnosti či kancelárie