Canon inovuje svoju sériu PIXMA produktov a uvádza dve nové multifunkcie určené pre domácnosti

Bratislava, 12. júl 2016 – Spoločnosť Canon dnes uvádza na trh dve nové atramentové multifunkcie PIXMA – modely PIXMA MG3050 a PIXMA MG2550S. Obidva produkty sú navrhnuté pre domáce použitie a sú ideálne pre tlač dokumentov a fotografií vo vysokej kvalite. Rovnako sa môžu pochváliť kompaktným a elegantným dizajnom, vďaka ktorému skvele zapadnú do každej študovne alebo pracovne.

PIXMA MG3050

PIXMA MG2550S

Zariadenia PIXMA MG3050 a PIXMA MG2550S využívajú hybridný atramentový systém značky Canon, ktorý tlačí súčasne pomocou pigmentových atramentov na báze farbiva. Fotografie tak hrajú živými a žiariacimi farbami , na dokumentochzasa vyniká jasný a ostrý text. S atramentovými tlačovými kazetami FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) môžu užívatelia tlačiť výstupy v kvalite fotolabu s jemnými detailami a prechodmi s takmer nulovou zrnitosťou. Vďaka XL zásobníkom môžu naviac vytlačiť viac strán bez výmeny atramentov.

Prepojené tlačiarne pre prepojený svet
PIXMA MG3050 umožňuje vďaka Wi-Fi konektivite a aplikácii Canon PRINT tlačiť bezdrôtovo z notebookov, osobních počítačov, smartfónov a tabletov. Nechýby ani podpora možnosti cloudovej tlače, s kterým môžu užívatelia dokumenty a fotografie tlačiť aj keď sú mimo domova a to zo služieb sociálnych sietí ako Instagram, Facebook, Google Drive a pod. Režim prístupového bodu zasa umožňuje rýchle pripojenie ostatních zariadení v domácnosti a bezdrôtové využitie tlačiarní bez nutnosti byť na rovnakej Wi-Fi sieti.  Při nedostatku času užívatelia určite ocenia aj možnosť priameho skenovania do mobilných zariadeni, vďaka ktorému majú prakticky okamžitý prístup k dokumentom v elektronickej podobe.

Sloboda tvorby
Súčasťou zariadení PIXMA MG3050 a PIXMA MG2550S je aj aplikácia My Image Garden pre osobné počítače a počítače Mac. Tento software umožňuje spravovať všetky fotografie v rámci jedného umiestnenia. Užívatelia tak môžu svoje snímky okamžite pretvárať do skutočne nádherných výstupov vhodných na premietanie a tlač. Majitelia nových tlačiarní majú naviac prístup k online službe CREATIVE PARK PREMIUM, která je určená pre užívateľov originálních atramentov značky Canon a prináša širokú škálu inšpiratívnych vzorov a projektov od profesionálních umelcov a fotografov.

So zariadením PIXMA MG3050 môžu všetci priaznivci fotografie tlačiť svoje snímky v novom štvorcovom formáte 13x13 cm (5x5 palcov), ktorý je ideálny pre zarámovanie a vystavenie v domácnosti a k výrobe darčekov pre rodinu a priateľov. Na tabletoch, osobních počítačoch a na počítačoch Mac je k dispozícii aplikácia Easy‑PhotoPrint+, ktorá umožňuje kreatívne využívanie snímkov uložených v mobilných zariadeniach a v cloudoch a obsahuje šablóny, z kterých sa dajú vytvárať blahoželania, kalendáre a iné.

Kľúčové vlastnosti PIXMA MG3050:

• Tlač z inteligentných telefónov a cloudov prostredníctvom aplikácie Canon PRINT
  • Vysoko kvalitná tlač, kopírovanie a skenovanie
  • Rýchlosť tlače 8 strán za minútu čiernobielo a 4 strany za minútu farebne
  • Kreatívna tlač s aplikáciou Easy-PhotoPrint+
  • Možnosť využívať bezdrôtové Wi-Fi pripojenie i režim prístupového bodu
  • Voliteľné XL atramentové zásobníky, ktoré znižujú tlačové náklady

Kľúčové vlastnosti PIXMA MG2550S:

• Vysoko kvalitná tlač, kopírovanie a skenovanie
  • Rýchlosť tlače 8 strán za minútu čiernobielo a 4 strany za minútu farebne
  • Software My Image Garden
  • Automatické zapnutie tlačiarne pri spustení tlačiarne