Canon rozširuje svoj produktový rad i-SENSYS o nové vysokorýchlostné jednoúčelové tlačiarne pre zvýšenie produktivity veľkých podnikov

BRATISLAVA, 3. mája 2016 – Spoločnosť Canon Europe, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, dnes oznámila uvedenie štyroch nových čiernobielych a farebných jednoúčelových tlačiarní. Modely i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx a LBP712Cx sú navrhnuté tak, aby naplnili tlačové požiadavky veľkých podnikov a ponúkli flexibilnú konfiguráciu i vyššiu produktivitu v robustnom a kompaktnom designe.

LBP351x FSL.jpg

Najnovšie jednoúčelové tlačiarne vychádzajú v ústrety pracovným požiadavkám naprieč rôznymi odbormi vrátane zdravotníctva, práva i maloobchodu a ďalej zvyšujú úroveň produktivity radu i-SENSYS. Modely  i-SENSYS LBP351x/LBP352x prinášajú rýchlosť tlače až 55/62 strán za minútu a umožňujú optimalizovať efektivitu práce v organizáciách so skutočne veľkými objemami čiernobielej tlače. Za vylepšenou produktivitou stojí v prípade týchto dvoch tlačiarní i vyššia celková kapacita papiera – až 3 600 listov. Vysokou rýchlosťou a veľkou kapacitou papiera sa môžu pochváliť aj modely pre plnofarebnú tlač – i-SENSYS LBP710Cx tlačí rýchlosťou 33 strán za minútu s kapacitou až 2 300 listov papiera, i-SENSYS LBP712Cx ponúka rýchlosť 38 strán za minútu a celkovú kapacitu papiera až 1 200 listov.

Všetky nové zariadenia sú kompaktné a ideálne do miest s nedostatkom voľného priestoru. Nové tlačiarne firmám umožňujú, aby zostali so svojimi zákazníkmi, klientmi a spolupracovníkmi v kontakte a mohli s nimi efektívnejšie komunikovať. Vďaka flexibilnej konfigurácii môžu zákazníci tlačiareň umiestniť prakticky do ľubovoľného dostupného priestoru, prípadne ju rozšíriť o štyri ďalšie zásobníky papiera vrátane podávača médií špecifických formátov, ako sú napríklad bankové výpisy alebo lekárske predpisy. Modely i-SENSYS LBP710Cx a i-SENSYS LBP712Cx navyše využívajú i nový farebný toner s vysokou výťažnosťou i vyššou kapacitou. Tento nový systém umožňuje výmenu tonerových kaziet v ďalších časových intervaloch a popri zvýšení efektivity tak môžu zákazníci ťažiť i z nižších nákladov.

Vďaka podpore mobilnej tlače a možnosti využívať cloudové služby sa môžu modely oboch sérií pochváliť funkcionalitou pre podnikových zákazníkov a súčasne malými nárokmi na pracovný priestor. Nové tlačiarne sú kompatibilné s technológiami Apple AirPrint i Mopria, a používatelia tak môžu z kompatibilných mobilných zariadení tlačiť dokumenty i na cestách. Nakrátko neprídu ani firmy, ktoré využívajú službu Google Cloud Print – nové zariadenia sú kompatibilné i s týmto typom cloudovej tlače. Navyše vďaka bezproblémovej integrácii s platformou pre správu tlače Canon uniFLOW majú funkcionalitu určenú pre podnikových zákazníkov k dispozícii všetky pracovné skupiny naprieč celou organizáciou.

Súčasťou nových modelov je i technológia Canon Quick First-Print, ktorá umožňuje vytlačiť dokument naozaj veľmi rýchlo, a to i v prípade, keď je tlačiareň pred zahájením tlače v režime spánku. Ide o ďalšiu technológiu, ktorá má vo firemnom prostredí významný podiel na maximálnom zefektívnení tlače. Najnovšie zariadenia sú rovnako kompatibilné s tlačovými jazykmi podľa priemyselných štandardov PCL5e/6 a Adobe PostScript, ktoré zvyšujú kompatibilitu v rámci integrácie do aktuálnej sieťovej infraštruktúry.

„Nové zariadenia prinášajú do radu i-SENSYS produkčnú rýchlosť a umožňujú nám ponúknuť ideálne tlačové riešenia všetkým oddeleniam, v ktorých dochádza ku styku so zákazníkmi a ktoré veľmi často bojujú s nedostatkom voľného priestoru,“ hovorí Daniel Míka, B2B Marketing Director v spoločnosti Canon CZ. „Tieto tlačiarne sme navrhli s cieľom umožniť akejkoľvek firme, v ktorej platí, že čas sú peniaze, aby mohli maximalizovať svoju produktivitu i flexibilitu. Vďaka podpore vysokorýchlostnej tlače, väčšej celkovej kapacite papiera a novej technológii tonerov predstavujú naše najnovšie tlačiarne rýchle a profesionálne riešenia, ktoré umožňujú optimalizovať produktivitu na pracovisku a priniesť tak výhody všetkým vyťaženým prostrediam.“

Jednoúčelové tlačiarne Canon i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx a LBP712Cx budú v Európe v predaji od júla 2016.

Kľúčové vlastnosti tlačiarní i-SENSYS LBP351x a LBP352x:

• Tlač s rýchlosťou až 62 strán za minútu
  • Automatická obojstranná tlač
  • Možnosť rozšírenia až o 4 ďalšie podávače
  • Kapacita papiera až 3 600 listov
  • Možnosť využitia tonerových kaziet s vysokou výťažnosťou
  • Podpora služby E-maintenance
  • Kompatibilita s technológiami AirPrint a Mopria
  • Podpora služby Google Cloud Print
  • Podpora tlačových jazykov PCL5c/6 a Adobe PostScript
  • Aplikačná platforma MEAP pre integráciu s platformou uniFLOW

Kľúčové vlastnosti tlačiarníi-SENSYS LBP710Cx a i-SENSYS LBP712Cx:

• Tlač s rýchlosťou až 38 strán za minútu
  • Automatická obojstranná tlač
  • Možnosť rozšírenia až o 3* ďalšie podávače
  • Kapacita papiera až 2 300* listov
  • Možnosť využitia tonerových kaziet s vysokou výťažnosťou
  • Podpora služby E-maintenance
  • Kompatibilita s technológiami AirPrint a Mopria
  • Podpora služby Google Cloud Print
  • Podpora tlačových jazykov PCL5c/6 a Adobe PostScript
  • Aplikačná platforma MEAP pre integráciu s platformou uniFLOW

* Iba model LBP712Cx

Prečítať ďalší

Canon spúšťa CCM Online: novú cloudovú službu pre konzistentnú a atraktívnu multikanálovú komunikáciu so zákazníkmi

BRATISLAVA, 25. októbra 2018 – Spoločnosť Canon Europe, svetový líder v oblasti zobrazovacích technológií, predstavila novú službu Customer Communications Management Online (CCM Online), ktorá umožňuje úplne zmeniť systém komunikácie so zákazníkmi. CCM Online je komplexné riešenie cloudového riešenia, ktoré dáva firmám možnosť zaviesť efektívnejšiu a konzistentnú dvojsmernú komunikáciu so zákazníkmi. Celý systém navyše nevyžaduje žiadne predchádzajúce investície. Spoločnosť Canon sa postará o proces od začiatku až do konca – bezpečne pripraví, zostaví a predloží komunikované informácie prostredníctvom zvoleného komunikačného kanálu. Každý kontakt so zákazníkom sa stane novou príležitosťou k obchodu.