ČLÁNOK

Transformácia tlače, ktorá vám pomôže na vašej digitálnej ceste

Digitálna transformácia hybridného pracoviska pomocou tlače

Transformácia tlače, aby spĺňala požiadavky vášho hybridného pracoviska

Náš spôsob práce sa výrazne zmenil a s ním aj to, čo vyžadujeme od našich zariadení na tlač. Pred 10 rokmi bola tlačiareň potrebná iba na vyhotovenie fyzických kópií dokumentov. Táto potreba stále pretrváva. Ale na to, aby bola tlačiareň postačujúca pre súčasné spôsoby hybridnej práce, sa musí stať centrom tlačových aj digitálnych pracovných tokov. To znamená, že nesmie byť len miestom, kde sa digitálny obsah mení na tlač, ale aj miestom, kde sa tlač transformuje do digitálnej podoby. Takže budeme pripojení k aplikáciám pracoviska a budeme môcť vsadiť dokumenty priamo do pracovných tokov. A naše najcitlivejšie informácie budú navyše zabezpečené.

Adaptovanie sa na nové prostredie

Zatiaľ čo v roku 2020 došlo k veľkému nárastu práce na diaľku, výskum naznačuje, že budúcnosť práce nie je binárna. 64 %1 zamestnancov uvádza, že by chcelo tráviť aspoň časť pracovného času v kancelárii alebo mimo domu. Je preto potrebné, aby organizácie investovali do technológie, ktorá podporuje nový štýl práce a umožňuje zamestnancom pracovať efektívne na viacerých miestach.

V spoločnosti Canon neustále pozorne sledujeme vývoj pracoviska a aký to má vplyv na potreby našich zákazníkov. Preto sme navrhli technologický ekosystém – služby digitálnej transformácie, ktoré spájajú náš prvotriedny hardvér a softvér do jedného integrovaného technologického ekosystému navrhnutého tak, aby vám pomohol s procesom transformácie. Táto ponuka kombinuje náš špičkový hardvér, riadené tlačové služby a riešenia Workspace Collaboration, vďaka čomu získate prehľad a kontrolu nad celým životným cyklom svojich dokumentov.

Hardvér je jadrom našej ponuky služieb digitálnej transformácie. Zariadenia, ktoré tvoríme, už dávno prestali byť len „tlačiarňami“ a ich tradičný účel sa rozšíril o podporu transformácie prostredníctvom poskytovania možnosti pripojenia a sprostredkovania pracovných tokov, čo je potrebné pre dnešné hybridné pracovné prostredia. Náš najnovší model, séria imageRUNNER ADVANCE DX C5800, ktorá stavia na úspechu ocenenej série imageRUNNER ADVANCE DX, vás podporí na ceste za digitalizáciou vďaka možnostiam pripojenia.

Digitálna transformácia hybridného pracoviska pomocou tlače

Transformácia dokumentov a pracovných tokov

Séria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 ponúka najmodernejšiu technológiu skenovania, ktorá zamestnancom uľahčí digitalizáciu informácií a umožní k nim jednoduchý prístup, čím zabezpečí kontinuitu podnikania dokonca aj s distribuovanou pracovnou silou. Zariadenia umožňujú efektívne skenovanie zmiešaných médií rýchlosťou až 270 obr./min. Pomocou technológie optického rozpoznávania znakov a strojového učenia1 sa zariadenia môžu naučiť účinne identifikovať a kategorizovať typické dokumenty vašej spoločnosti, čo im umožní poskytovať automatické odporúčania na cieľové umiestnenie uloženia na základe pravidiel stanovených používateľom.

Podpora transformácie znamená viac než len digitalizáciu – znamená aj lepšiu podporu digitálnych pracovných tokov. Séria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 dokáže automaticky zadávať informácie po ich extrahovaní do vášho softvéru na správu pracovného toku, akým je napríklad SAP Concur, čím šetrí cenný čas vašich zamestnancov, ktorý by inak museli venovať manuálnemu zadávaniu údajov, a zároveň zaručuje správnosť zadaných údajov. Naše zariadenia zasa ponúkajú bezproblémovú integráciu vďaka nášmu softvéru uniFLOW Online, s ktorým je tlač a skenovanie dokumentov priamo do vašich cloudových úložísk vrátane Drobox a OneDrive jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Rovnováha prístupu a zabezpečenia

Hoci je prístupnosť pre úspešnú prácu na diaľku rozhodujúca, musí byť vyvážená bezpečnosťou. Keďže tlačiareň s podporou cloudu je pripojené zariadenie, je potrebné, aby poskytovala spoľahlivú ochranu, ktorá zaručí, že nebude zraniteľná voči útokom alebo náhodným narušeniam, v dôsledku ktorých by sa informácie mohli dostať do nesprávnych rúk. Aj keď sú spoločnosti pod tlakom, aby sa rýchlo adaptovali a čo najskôr zaviedli potrebné technológie, je dôležité, aby rýchlosť nikdy nebola na úkor bezpečnosti.

Náš technologický ekosystém zaručuje ochranu vašich dokumentov v ktorejkoľvek fáze pracovného toku. Zatiaľ čo všetky naše zariadenia sú navrhnuté tak, aby boli zabezpečené už od výroby, nové zariadenia vrátane série imageRUNNER ADVANCE DX C5800 disponujú množstvom funkcií s vysokými parametrami, ktoré takisto napomáhajú k udržiavaniu vašich údajov v bezpečí. Bez ohľadu na to, kde sa vaše zariadenie nachádza, dokumenty odoslané na tlač je možné uvoľniť zo zabezpečeného tlačového frontu len pomocou preukazu totožnosti. Technológia skenovania pritom dokáže rozpoznať zabezpečené typy súborov, ako napríklad finančné informácie, a použiť automatickú bezpečnostnú ochranu vrátane šifrovania prenášaných údajov. Informácie sú následne naskenované do bezpečného umiestnenia súboru, na ktoré sa môžu vzťahovať pravidlá prístupu. Napríklad citlivé informácie ľudských zdrojov sú zabezpečené pred prístupom zamestnancov.

Sme si vedomí toho, že potreby našich zákazníkov sa rýchlo menia. Chceme vás vybaviť potrebnými nástrojmi, ktoré vás pripravia na prácu po novom. Na ceste k hybridným spôsobom práce bude čoraz dôležitejšie mať k dispozícii hardvér, ktorý dokáže poskytnúť možnosť pripojenia, bezpečnosť a technológiu pracovných tokov a pomôže tak vašim tímom pracovať efektívne.

Zistite, ako môže séria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 prispieť k vašim cieľom transformácie pracoviska.

Súvisiace produkty a riešenia

Zistite viac

  • ČLÁNOK

    Digitálna transformácia: ako digitálne technológie menia podnikanie

    Premeňte používanie digitálnych nástrojov na nový štandard vo vašej organizácii.

    20 Jan 2021

  • ČLÁNOK

    Použite tlačené médiá ako tajnú zbraň na zaistenie úspechu

    Kvalitné tlačené médiá sú vašou tajnou zbraňou pri zapájaní zákazníkov v novej situácii.

    20 Jan 2021

  • ČLÁNOK

    Zvýšte produktivitu svojej firmy s pomocou spoločnosti Canon

    V spoločnosti Canon dobre vieme, akým výzvam čelia spoločnosti v dnešnej dobe. Preto vám ponúkame portfólio tlačových produktov, ktoré môžu pomôcť vašej firme zvýšiť produktivitu.

    19 Jan 2021

  • Článok

    Poskytovanie vysokej kvality bez kompromisov

    Pomáhame vám ohromiť zákazníkov bez toho, aby sme vás finančne zruinovali.

    20 Jan 2021

  • Nie ste si istí, aké produkty pre svoj podnik potrebujete?

    Zásady ochrany osobných údajov

    Kontaktovať odborníka

    Máte otázku alebo hľadáte nejaké informácie? Nižšie zadajte svoje údaje a jeden z našich odborníkov vám zavolá naspäť.

    Hľadáte technickú podporu?

    • Čo najskôr
    • 10:00 - 11:00
    • 11:00 - 12:00
    • 12:00 - 13:00
    • 13:00 - 14:00
    • 14:00 - 15:00
    • 15:00 - 16:00
    • 16:00 - 17:00
    • +421

    Všetky informácie, s ktorými sa s nami chcete podeliť a ktoré by mohli našim odborníkom pomôcť

    Vďaka!

    Jeden z našich odborníkov vám zavolá.

    [TIME]

    Dovidenia

    Ľutujeme

    Chyba