Článok

Ako vám zariadenia série imagePRESS C170 pomôžu ohromiť zákazníkov bez toho, aby vás finančne zruinovali

Kvalitná komunikácia

Miera používania digitálnych médií na celom svete neustále rastie. Ak chceme tento rast vyjadriť číslom, medzi rokmi 2019 a 2020 sme pozorovali nárast rozpočtov na digitálny marketing o 13 %1. Navyše nič nenasvedčuje tomu, že by mal tento trend v dohľadnej dobe spomaliť.

Následkom kombinácie faktorov, ako sú technologický pokrok, zmeny spôsobu nášho každodenného života a nárast práce na diaľku, ktoré mnohí z nás zažili v roku 2020, naši zákazníci teraz čítajú, nakupujú a pracujú online viac ako kedykoľvek predtým.

Nepridávajte sa k davu

Pre firmy je jednoduché chápať tieto zmeny ako signál, aby investovali viac do svojho rozpočtu na marketing na populárnych digitálnych kanáloch. Najmä vzhľadom na menej finančných prostriedkov než kedykoľvek predtým čelia organizácie nutnosti znižovať rozpočty na marketing.

Než však vykonáte toto rozhodnutie, mali by ste sa nad vecou lepšie zamyslieť. Robiť to, čo robia ostatní, je jednoduchý spôsob, ako vaše marketingové posolstvá stratiť medzi propagáciou vašich konkurentov.

Jedným z dôvodov, prečo je v súčasnosti prispôsobená tlač taká efektívna, je skutočnosť, že zákazníci s ňou neprichádzajú do kontaktu tak často. V porovnaní so stovkami e-mailov, ktoré im plnia schránku, pravdepodobne dostávajú iba zopár tlačených materiálov za týždeň.

Kvalitná komunikácia

Čas ísť iným smerom

Keď všetci bežia jedným smerom, úspešným marketingovým postupom je vydať sa smerom opačným. Preto bude dnes používanie tlačených médií pravdepodobne účinnejšie než kedykoľvek predtým. To poskytuje priamu, zrozumiteľnú a efektívnu alternatívu, ako osloviť svojich zákazníkov a trvalo na nich zapôsobiť.

Ak však chcete zachovať pocit vyššej hodnoty vytvorenej zriedkavosťou, je dôležité, aby vaše materiály zanechávali dojem prvotriednej kvality. V opačnom prípade by mohli skončiť v koši rovnako rýchlo ako akýkoľvek e-mail. Výskum ukazuje, že kvalita tlačenej komunikácie od typu média až po dizajn významne ovplyvňuje jej účinnosť.

Ak sa chcete inšpirovať a uvidieť ukážku upútania pozornosti, ktoré môžete dosiahnuť pomocou tlače, pozrite si niekoľko príkladov, ktoré získali medzinárodné uznanie: priamy poštový materiál značky Mercedes s hologramom2 a reklamný materiál „Ako sa rozísť so svojím vozidlom Ford Ranger“3. Oba tieto príklady ukazujú obmedzenia jednorozmerných e-mailov v porovnaní s všestrannými možnosťami tlačových kampaní.

Úsporná séria imagePRESS C170

Jedným z kľúčových faktorov, ktorý tradične brzdí investície do tlače, je rozpočet. Zníženie nákladov na produkciu bolo jedným z hlavných dôvodov prechodu na digitálne médiá, keď sa objavili na scéne. Chápeme, že sa zdráhate investovať do vysokokvalitných tlačových riešení, keď už sa spoliehate na nákladných externých produkčných partnerov. Teraz však existuje dobrý spôsob, ako tento problém vyriešiť.

Vaša firma môže ušetriť náklady a produkovať kvalitné materiály interne, ak zainvestuje do zariadenia série imagePRESS C170 od spoločnosti Canon. Ide o pokročilé riešenie, ktoré ponúka kancelárske funkcie obvyklé pre profesionálne tlačiarne s dodatočnými možnosťami koncových úprav. Jednoducho povedané, toto zariadenie vám ponúka to najlepšie z oboch aspektov: hospodárnu tlačiareň na každodenné využitie a zároveň vysokú kvalitu výstupov, ktoré rozširujú vaše tlačové možnosti.

Kvalita zariadenia série imagePRESS C170 je skutočne taká dobrá, že ho môžete používať na tvorbu marketingových materiálov pre svoje produkty a služby, ktorými ohromíte zákazníkov bez nutnosti zveriť tlačovú produkciu svojmu obvyklému dodávateľovi.

A to nie je všetko. Sortiment série imagePRESS C170 je navrhnutý tak, aby vám poskytlo široké spektrum možností podľa individuálnych potrieb vašej firmy. S týmto sortimentom budete vytvárať konzistentné tlačové materiály s vysokým rozlíšením a živými farbami, ktoré vám umožnia dosiahnuť tie najefektívnejšie a najpútavejšie výsledky. Získate technológie potrebné na vytváranie všestranných, hravých a vzrušujúcich výstupov – od plagátov až po prispôsobené obaly.

Hlavné vlastnosti zariadenia imagePRESS C170

S kvalitnými farbami akreditovanými organizáciou FOGRA, ktoré sa nemenia v čase, a pri použití v rôznorodých úlohách, vám pri všetkých projektoch garantujeme výsledky vysokej kvality. Oceníte tiež bezkonkurenčnú všestrannosť. Jedinečné kreatívne formáty zahŕňajú štandardné veľkosti A4 a A3, obálky, médiá s hmotnosťou až do 350 g/m2 a schopnosť spracovať listy s dĺžkou až 1 300 mm Vychutnajte si rovnakú úroveň všestrannosti pri práci s textúrami – môžete si vybrať z lesklých, hodvábnych, obyčajných a textúrovaných médií, rôznorodých údajov a širokého spektra profesionálnych koncových úprav.

Ak chcete zistiť viac o tom, ako séria imagePRESS C170 od spoločnosti Canon môže pomôcť vašej firme, prezrite si brožúru s naším portfóliom.

Súvisiace produkty a riešenia

Zistite viac

  • ČLÁNOK

    Digitálna transformácia hybridného pracoviska pomocou tlače

    Transformácia tlače, aby spĺňala požiadavky vášho hybridného pracoviska.

    20 Jan 2021

  • ČLÁNOK

    Digitálna transformácia: ako digitálne technológie menia podnikanie

    Premeňte používanie digitálnych nástrojov na nový štandard vo vašej organizácii.

    20 Jan 2021

  • Nie ste si istí, aké produkty pre svoj podnik potrebujete?

    1. https://www.mediavalet.com/blog/digital-marketing-statistics/
    2. https://www.printpower.eu/case-studies/mercedes-hologram/
    3. http://www.bestadsontv.com/files/print/2017/Dec/91297_JWT%20Ford%20Ranger%20DM%20BoardV2.jpg
    Zásady ochrany osobných údajov

    Kontaktovať odborníka

    Máte otázku alebo hľadáte nejaké informácie? Nižšie zadajte svoje údaje a jeden z našich odborníkov vám zavolá naspäť.

    Hľadáte technickú podporu?

    • Čo najskôr
    • 10:00 - 11:00
    • 11:00 - 12:00
    • 12:00 - 13:00
    • 13:00 - 14:00
    • 14:00 - 15:00
    • 15:00 - 16:00
    • 16:00 - 17:00
    • +421

    Všetky informácie, s ktorými sa s nami chcete podeliť a ktoré by mohli našim odborníkom pomôcť

    Vďaka!

    Jeden z našich odborníkov vám zavolá.

    [TIME]

    Dovidenia

    Ľutujeme

    Chyba