CanoScan LiDE 220

Canon inovuje produktové série PIXMA a CanoScan a predstavuje nové možnosti pripojenia prostredníctvom technológie NFC

Bratislava, 19. augusta 2014 – Spoločnosť Canon dnes obohacuje svoju sériu domácich tlačiarní PIXMA o štyri nové multifunkčné atramentové zariadenia – PIXMA MG2950, MG5650, MG6650 a MG7550 – a o prenosnú tlačiareň PIXMA iP110. Nové zariadenia boli vyrobené s prihliadnutím na pohodlnosť ovládania a dobré možnosti pripojenia. Obsahujú tiež množstvo nových funkcií, ktoré zvýšia úroveň tlače medzi pripojenými zariadeniami – od jednoduchého prístupu k fotografiám a dokumentom uloženým v cloude až po tlač prostredníctvom technológie NFC (Near Field Connectivity). Potvrdzujú tak, že séria PIXMA stojí aj naďalej v čele tlačových inovácií. Kolekciu Canon CanoScan dnes zároveň dopĺňame o dva nové skenery LiDE 120 a LiDE 220 s možnosťou skenovania do cloudu a kvalitným zobrazovaním vo vysokom rozlíšení.

Prejdite na celý článok