imagePROGRAF TX-4000 MFP

Nový modelový rad tlačiarní imagePROGRAF TX - vysoká produktivita, skvelá kvalitu tlače aj nízke prevádzkové náklady v jednom

BRATISLAVA, 7. septembra 2017 - Spoločnosť Canon dnes predstavila úplne nový modelový rad svojich veľkoformátových atramentových tlačiarní - imagePROGRAF TX-2000, TX-3000 a TX-4000 so šírkou 610 mm (24 palcov), 914 mm (36 palcov) a 1 118 mm (44 palcov). Spolu s vysokou produktivitou, použiteľnosťou a bezpečnosťou ponúknu nové zariadenia skvelú kvalitu tlače aj nízke prevádzkové náklady. Teda vlastnosti, vďaka ktorým sú tieto modely ideálne nielen pre najnáročnejšiu atramentovú tlač v oblasti počítačom podporovaného projektovania (CAD), ale aj ako alternatíva k základným plotrom využívajúcim technológiu LED diód. Súčasťou najnovšej série je aj multifunkčné riešenie umožňujúce rýchle skenovanie a nový pigmentový atrament LUCIA TD. Vďaka inováciám naprieč všetkými kľúčovými technológiami, vrátane atramentového systému, tlačovej hlavy a mechanickej platformy, sú tlačiarne z nového radu imagePROGRAF TX skvelou voľbou pre všetkých zákazníkov, ktorí vyžadujú spoľahlivé riešenie pre veľkoobjemovú, vysoko kvalitnú a dostatočne rýchlu farebnú tlač.

Celý článok