EOS C700 / C700 PL / C700 GS PL

Canon uvádza novú vlajkovú loď systému Cinema EOS pre 4K rozlíšenie – dvojicu filmových kamier EOS C700 (EF/PL) a EOS C700 GS PL

BRATISLAVA, 2. septembra 2016 – Spoločnosť Canon, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, dnes rozšírila svoj uznávaný systém filmových kamier Cinema EOS o dva nové prvotriedne modely – EOS C700 (EF/PL) a EOS C700 GS PL. Obe kamery sú pripravené pre 4K generáciu a umožňujú špičkovým produkčným i televíznym spoločnostiam intuitívne a jednoducho vytvárať zábery so širokým dynamickým rozsahom a v najlepšej možnej kvalite. Kamery Canon EOS C700 umožňujú vytvárať spomalené zábery v 4K rozlíšení pri internej záznamovej rýchlosti až 59,94P a 50P alebo v 2K rozlíšení rýchlosťou až 200p a 240p (v režime orezania na snímači). Pri použití voliteľného dokovateľného záznamového zariadenia Codex¹ je k dispozícii i formát 4K RAW, a to pri maximálnej rýchlosti až 100p alebo 120p.

Prejdite na celý článok