DP-V1710

Canon rozširuje svoj rad profesionálnych 4K monitorov o 24palcový model s vysokým jasom a prvý 17palcový model pre televíznu a filmovú produkciu

BRATISLAVA, 2. septembra 2016 – Spoločnosť Canon, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, predstavila dva nové profesionálne monitory, ktoré navrhla tak, aby spĺňali požiadavky televíznej a filmovej produkcie pre prácu v 4K rozlíšení. Nový 24palcový referenčný monitor DP-V2420 s vysokým jasom je ideálny na zobrazenie obsahu v režime High Dynamic Range (HDR) a prvý 17palcový profesionálny monitor DP V1710 je predurčený na prácu v exteriéroch a prenosových vozoch. Nové monitory v sebe spájajú technológiu značky Canon pre spracovanie obrazu s jedinečným systémom podsvietenia a s IPS LCD panelom. Vďaka tejto kombinácii obidva nové modely prinášajú neuveriteľne kvalitnú reprodukciu farieb, špičkové rozlíšenie i vysoko kontrastné podanie obrazu.

Prejdite na celý článok