EOS M3

Výkonný EOS s menšími rozmermi – EOS M3

Bratislava, 6. februára 2015 – Spoločnosť Canon dnes predstavuje EOS M3 – výkonný kompaktný fotoaparát pre nadšených fotografov, ktorí požadujú špičkový výkon. Kombinácia neprekonateľnej obrazovej kvality produktov Canon a úroveň ovládania DSLR v kompaktnom tele: EOS M3 ponúka možnosť zachytiť svet okolo vás v mimoriadnych detailoch. Srdcom fotoaparátu EOS M3 je prvý 24,2-megapixelový snímač APS-C CMOS spoločnosti Canon a pokročilý obrazový procesor DIGIC 6, ktorý poskytuje špičkové fotografie aj Full HD video. Superrýchle automatické zaostrovanie (AF) v súčinnosti s novým hybridným CMOS AF III so 49-bodovým systémom AF sú skvelými pomocníkmi pri zachytení krásy pohybu. Pokročilí fotografi si tu nájdu všetko „na dosah prstov“. Intuitívne ovládacie prvky ako na DSLR a možnosť výmeny objektívov, to všetko je schované v kompaktnom, ergonomickom prístroji, ktorý si so sebou môžete vziať kamkoľvek.

Prejdite na celý článok