EOS 5DS

Fotoaparáty Canon EOS 5DS a EOS 5DS R s revolučným rozlíšením

Bratislava, 6. februára 2015 – Spoločnosť Canon dnes obohacuje svoj Systém EOS o modely EOS 5DS a EOS 5DS R – novú generáciu plnoformátových (full-frame) zrkadloviek s ultravysokým rozlíšením. Nové fotoaparáty prelamujú hranice 35 mm snímačov a prinášajú vôbec najvyšší počet megapixelov pre plnoformátový snímač – neuveriteľných 50,6 megapixela. Tieto čo do kvality bezkonkurenčné fotoaparáty predstavujú mimoriadnu kombináciu vysokého rozlíšenia, rýchlej odozvy a skvelej odolnosti, ktoré ocenia profesionálni aj amatérski fotografi krajiny, architektúry, módy či portrétov. Pre situácie, kedy sa vyžaduje ten najostrejší obraz, je model EOS 5DS R vybavený funkciou potlačenia vplyvu dolnopriepustného filtra, aby sa maximálne využilo rozlíšenie snímača a kvalita viditeľného obrazu. Spolu s týmito novými zrkadlovkami Canon predstavuje nový objektív EF 11-24mm f/4L USM – najširokouhlejší zoom typu „rectilinear“ na svete¹, ktorý sa stane dokonalým spoločníkom pre fotografov krajiny alebo architektúry.

Prejdite na celý článok