EF 16-35mm f/4L IS USM

Užívajte si širokouhlé zobrazenie s novými ultraširokouhlými objektívmi so zoomom od spoločnosti Canon: EF 16-35mm f/4L IS USM a EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Bratislava, 13. mája 2014 – Canon dnes obohacuje svoju kolekciu objektívov EF o dva nové vysokovýkonné ultraširokouhlé objektívy so zoomom - EF 16-35mm f/4L IS USM a EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM. Model EF 16-35mm f/4L IS USM, určený pre profesionálov a fotografických nadšencov, je objektív profesionálnej kvality zo série L, ktorý ponúka vynikajúce výsledky v celom rozsahu zoomu. Kompaktný a ľahký EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM je určený pre spotrebiteľské digitálne zrkadlovky Canon EOS so snímačom APS-C a je ideálny pre fotografov, ktorí chcú rozšíriť uhol záberu a zachytiť na snímke väčšiu plochu. Zároveň môžu využívať technológie optického IS a krokového motorčeka, ktoré im pomôžu získať vždy ostré a stabilné širokouhlé fotografie aj video v kvalite HD.

Prejdite na celý článok