EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

Nová vlajková loď medzi systémovými fotoaparátmi značky Canon – EOS M5 alebo veľký výkon v malom tele

BRATISLAVA, 15. septembra 2016 – Spoločnosť Canon, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, dnes predstavila svoj nový systémový fotoaparát EOS M5, ktorý v sebe spája úžasné možnosti digitálnych zrkadloviek s pohodlím kompaktného tela. Fotoaparát EOS M5 je prvý zo systému EOS, ktorý využíva obrazový procesor DIGIC 7 spoločnosti Canon. Nový model sa môže pochváliť radom špičkových technológií pre spracovanie obrazu vrátane CMOS snímača typu APS-C s rozlíšením 24,2 megapixelov alebo automatického zaostrovania s duálnymi pixelmi CMOS. Kompaktný EOS M5 tak umožňuje tvorbu presných a ostrých fotografií i dynamických videozáznamov, a ocenia ho teda i špičkoví fotografi. Ako alternatíva k digitálnym zrkadlovkám strednej triedy predstavuje EOS M5 v produktovom rade systémových fotoaparátov značky Canon prelomový model.

Prejdite na celý článok