Directional Stereo Microphone DM-E1

Canon uvádza nové príslušenstvo systému EOS a rozširuje tak možnosti fotografovania aj nakrúcania filmov

Bratislava, 11. máj 2016 – Spoločnosť Canon uviedla dve nové príslušenstvá pre systém EOS – blesk Speedlite 600EX II-RT a smerový stereofónny mikrofón DM-E1. Tieto príslušenstvá navrhla spoločnosť Canon s cieľom umožniť fotografom a kameramanom preskúmanie nových spôsobov zhotovovania záberov. Speedlite 600EX II-RT je vysoko výkonný a široko použiteľný blesk s mimoriadnou mierou kontroly nad výsledným osvetlením – novinka je preto ideálna na rýchle kontinuálne snímanie v akčných situáciách, ako sú napríklad športové akcie, svadby alebo dianie na červenom koberci. Nový DM-E1 je prvý externý mikrofón značky Canon pre systém EOS a umožňuje kameramanom zaznamenať zvuk vo vysokej kvalite. Autori filmových záberov zhotovených kompatibilnými fotoaparátmi systému EOS tak môžu doplniť vynikajúcu obrazovú kvalitu svojich záberov adekvátnou zvukovou zložkou.

Prejdite na celý článok