UJ27x6.5B IESD

Canon demonštruje odhodlanie napĺňať svoje záväzky k televíznym spoločnostiam a uvádza prvotriedny objektív pre 4K rozlíšenie – UJ27×6,5B IESD

BRATISLAVA, 6. septembra 2016 – Spoločnosť Canon, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, dnes predstavila UJ27×6,5B IESD, nový objektív typu 2/3“ určený pre televízne spoločnosti, ktoré v rámci svojho workflow pre 4K obraz s vysokým dynamickým rozsahom (HDR) potrebujú mimoriadne vysoké optické rozlíšenie a kontrast. Canon UJ27×6,5B IESD sa môže pochváliť dostatočným výkonom pre nakrúcanie v rozlíšení vyššom ako 4K (tzv. beyond 4K) i 27násobným optickým zoomom, teda vlastnosťami, vďaka ktorým je ideálnym nástrojom pre širokú škálu profesionálnych televíznych prostredí. Najnovší objektív sa postaví po boku UJ86x9,3B a rozšíri modelový rad prvotriednych objektívov značky Canon pre 4K rozlíšenie. Canon UJ27×6,5B IESD teda z pohľadu optického zoomu vyplní medzeru medzi aktuálnymi štúdiovými objektívmi, ENG objektívmi a field 4K HDR objektívmi, a uspokojí tak požiadavky moderných televíznych spoločností.

Prejdite na celý článok