Canon posilňuje sériu multifunkčných atramentových tlačiarní o pokročilé možnosti cloudového pripojenia a ohromujúcu kvalitu tlače

Bratislava, august 2015 – Spoločnosť Canon predstavuje tri nové multifunkčné atramentové tlačiarne určené pre domácnosti. Zariadenia PIXMA MG5750, MG6850 a MG7750, ktoré sú určené pre domácnosti a domáce kancelárie, ponúkajú široké možnosti pripojenia a vďaka kombinácii funkcií cloudového pripojenia, rozhrania Wi-Fi a novej vysokokvalitnej technológie tlače významne uľahčujú tlač a zdieľanie fotografií a dokumentov.

PIXMA MG5750PIXMA MG5750
PIXMA MG6850PIXMA MG6850
PIXMA MG7750PIXMA MG7750

Možnosti cloudového pripojenia

Najnovšie modely ponúkajú funkcie tlače, kopírovania a skenovania, fungujú bezchybne s rozličnými aplikáciami a cloudovými službami a sú kompatibilné aj so službami Instagram™ a Slideshare™¹. Vďaka tomu používateľom otvárajú nové, širšie možnosti tlače z populárnych sociálnych sietí či podnikových služieb. PIXMA Cloud Link poskytuje prístup k týmto službám priamo z dotykového displeja tlačiarní a nie je nutné použiť počítač ani iné samostatné pripojené zariadenie. Zariadenia PIXMA MG5750, MG6850 a MG7750 tiež zjednodušujú prístup k populárnym cloudovým službám ako GoogleDrive™, Dropbox™, Evernote a OneDrive™ a priamu tlač z nich, ako aj odovzdávanie naskenovaných dokumentov a fotografií do Microsoft OneNote™².

Modely PIXMA MG5750, MG6850 a MG7750 podporujú funkcie cloudového skenovania a vzdialenej tlače Canon PIXMA Cloud Link, ktoré umožňujú naskenovanie dokumentu alebo fotografie na jednej tlačiarni a tlač na inej vzdialenej tlačiarni prostredníctvom cloudu. Svojich príbuzných môžete prekvapiť najnovšou rodinnou fotografiou, ktorá sa vytlačí v špičkovej kvalite na ich tlačiarni PIXMA, alebo môžete zaistiť, že dôležitý dokument na pracovnú schôdzku pre kolegu sa včas vytlačí v kancelárii, aj keď vy budete pracovať z domova. Všetkých ekologicky zmýšľajúcich používateľov poteší funkcia automatického zapnutia a vypnutia, ktorá sa aktivuje pri doručení súboru na vytlačenie z cloudu, čím umožňuje znížiť spotrebu energie.

Tlač bez komplikácií a vo vyššej kvalite
Pripojenie inteligentných zariadení k novým modelom PIXMA pri tlači či skenovaní³ je rýchle a jednoduché vďaka integrovanej funkcii pripojenia Wi-Fi Direct™, ktorá eliminuje nutnosť pripojenia k internetu alebo vkladania hesla. Ak sa ponáhľate, technológia NFC integrovaná v zariadení MG7750 umožňuje tlač a skenovanie použitím aplikácie Canon PRINT v priebehu niekoľkých sekúnd – stačí priložiť inteligentné zariadenie podporujúce technológiu NFC k tlačiarni. Po pripojení zariadenia je možné okamžite tlačiť fotografie a dokumenty vo vynikajúcej kvalite vďaka novej technológii atramentovej tlače Canon, ktorá poskytuje vyššiu kvalitu farebnej reprodukcie fotografií a dokumentov.

Výkonná, vysokokvalitná domáca tlač: PIXMA MG7750
Nové prémiové multifunkčné zariadenie MG7750 so šiestimi atramentmi, ktoré je nástupcom PIXMA MG7550, sa vyznačuje kompaktným elegantným dizajnom a výtlačkami výnimočnej kvality. Používatelia majú k dispozícii zariadenie, ktoré sa ľahko ovláda, ponúka prehľadnú navigáciu funkciami fotografickej tlačiarne a dotykový displej veľkosti 8,8 cm, ako aj jedinečný inteligentný dotykový systém Canon Intelligent Touch System. Vďaka šiestim samostatným atramentovým kazetám umožňuje MG7750 tlač s vysokým rozlíšením až 9600 dpi a s plynulými prechodmi dokonca aj v prípade čiernobielych snímok.

Štýlová domáca tlač so širokými možnosťami pripojenia: PIXMA MG6850 a MG5750
Zariadenia MG6850 a MG5750, ktoré sú nástupcami modelov PIXMA MG6650 a MG5650, ponúkajú vďaka tlačovému systému s piatimi atramentovými kazetami tlač vysokokvalitných obrázkov aj dôležitých dokumentov v pohodlí domova. Obe zariadenia umožňujú tlač z rozličných cloudových služieb, ako aj možnosť pripojenia a tlače z inteligentných zariadení a fotoaparátov s rozhraním Wi-Fi.

Všetky tri nové zariadenia PIXMA podporujú voliteľné kazety XL, ktoré umožňujú tlač väčšieho objemu výtlačkov s menšími nákladmi.

Základné charakteristiky modelu PIXMA MG5750:

• Kompaktné multifunkčné zariadenie na tlač, kopírovanie a skenovanie
  • Pripojenie a tlač z inteligentného telefónu alebo tabletu použitím aplikácie Canon PRINT Inkjet/ SELPHY
  • Wi-Fi Direct®
  • Tlač väčšieho objemu výtlačkov s menšími nákladmi vďaka voliteľným atramentovým kazetám XL
  • Technológia WLAN PictBridge na tlač fotografií priamo z kompatibilných fotoaparátov
  • Farebný displej 6,2 cm

Základné charakteristiky modelu PIXMA MG6850:

• Farebný displej 7,5 cm

Základné charakteristiky modelu PIXMA MG7750:

• Funkcia NFC
  • Farebný displej s dotykovým panelom 8,8 cm

¹ SlideShare je ochranná známka spoločnosti SlideShare, Inc.
² Dostupné len v prípade použitia originálnych atramentov Canon v tlačiarňach Canon PIXMA.
³ Kompatibilita so systémami iOS a Android.

PIXMA MG5750 Obrázky
PIXMA MG6850 Obrázky