Všetky vaše snímky pekne pohromade – spoločnosť Canon predstavuje Connect Station CS100

Bratislava, január 2015 – Canon predstavuje Connect Station CS100, unikátne zariadenie na ukladanie fotografií, ktoré vám umožní rýchlo a jednoducho ukladať, prezerať si a zdieľať fotografie aj videá z jedinej jednoducho prístupnej lokality.

Connect Station CS100

Bez problémov prenášajte svoje obľúbené momenty z fotoaparátov či mobilných zariadení
Connect Station CS100 disponuje obrovskou úložnou kapacitou až 1 TB, takže starosti o tom, na ktorej pamäťovej karte alebo zariadení sú vaše snímky uložené, sú odteraz minulosťou. Všetky vaše fotografie a videá môžete jednoducho importovať z fotoaparátov a kamier Canon s podporou technológie NFC jediným dotykom tlačidla.

Svoje obľúbené záznamy tiež môžete prenášať do zariadenia Connect Station CS100 z celej škály zariadení. Zážitky zachytené na iných fotoaparátoch môžete importovať cez USB kábel alebo priamo z pamäťovej karty. Spontánne momenty nasnímané smartfónmi alebo tabletmi môžete prenášať cez Wi-Fi prostredníctvom webového prehliadača, takže sústredenie všetkých vašich fotografií a videí na jednom mieste je teraz jednoduchšie než kedykoľvek predtým.

Užívajte si sledovanie a správu snímok na veľkej obrazovke
Po uložení snímok do zariadenia Connect Station CS100 nadišiel čas zdieľať vaše vzácne okamihy – z dovolenky či zo svadby – s blízkymi v kruhu domova. Connect Station CS100 môžete pripojiť k veľkej obrazovke televízora cez rozhranie HDMI, takže budete môcť sledovať svoje fotografie a videá v špičkovom rozlíšení Full HD, presne ako si to zaslúžia. Na bežné bezdrôtové prezeranie albumov prostredníctvom webového prehliadača môžete použiť aj svoj smartfón, tablet alebo počítač.

Connect Station CS100 zároveň zjednodušuje organizovanie vašich archívov priamo z obrazovky televízora – použitím infračerveného diaľkového ovládača si môžete albumy prezerať podľa dátumu zhotovenia snímok alebo podľa jednotlivých tém.

Určené na zdieľanie
Vaši blízki budú mať tiež prehľad o vašich najnovších dobrodružstvách. Prostredníctvom portálu CANON iMAGE GATEWAY vám Connect Station CS100 umožní jednoducho zdieľať fotografie a videá na sociálnych sieťach. Môžete tiež používať portál irista cloudovú platformu spoločnosti Canon na zdieľanie a správu snímok – pre kohokoľvek a kdekoľvek. Albumy sa dajú v plnom rozlíšení odosielať aj na iné zariadenia Connect Station CS100. To umožňuje ich zdieľanie s vašimi priateľmi či rodinou po celom svete – môžu si ich vytlačiť a prezerať, kedykoľvek sa im to hodí. Uložené snímky môžete tlačiť dokonca aj bez použitia počítača – prostredníctvom rozhrania PictBridge a kompatibilnej bezdrôtovej LAN tlačiarne.

Zariadenie Connect Station CS100 bude dostupné v 11 jazykoch.

Hlavné prednosti zariadenia Connect Station CS100:

• Stačí jednoduchý dotyk displeja NFC fotoaparátu a môžete prenášať nasnímané fotografie a videá
  • Užívajte si fotografie a videá z rôznych zariadení na jednom mieste
  • Zdieľajte snímky na sociálnych sieťach, v cloude alebo inom zariadení CMST
  • Tlač priamo zo zariadenia CMST na vašu bezdrôtovú tlačiareň
  • Prenášajte snímky na pamäťové karty alebo pripojte fotoaparát cez USB

CS100 Obrázky