Spoločnosť Canon vás pozýva na prehliadku svojich najnovších produktov na veľtrhu Photokina 2014

Bratislava, 15. september 2014 – Na najväčšom veľtrhu zobrazovacích produktov Photokina Canon predstavuje sedem úžasných nových produktov a služieb, a tiež pripravovanú mediálnu stanicu Canon Cross Media. Predstavované produkty zahrnujú novú digitálnu zrkadlovku (DSLR) pre fotografických nadšencov, doteraz najvýkonnejší vreckový PowerShot a novú generáciu cloudového systému na správu snímok Canon irista. Táto kolekcia potvrdzuje zanietenie spoločnosti Canon pre inovácie a potreby zákazníkov – na trh prichádza s novými nástrojmi na zachytenie a zdieľanie snímok sveta okolo vás tak, ako ho sami vidíte.

EOS 7D Mark II.jpg PowerShot G7 X.jpg irista updates.jpg
EOS 7D Mark II PowerShot G7 X aktualizácie služby irista
PowerShot SX60 HS.jpg
PowerShot SX60 HS
EF-S 24mm f2.8 STM.jpg EF 24-105mm f3.5-5.6 IS STM.jpg EF 400mm f4 DO IS II USM.jpg
EF-S 24mm f/2.8 STM

EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM EF 400mm f/4 DO IS II USM

• EOS 7D Mark II je revolučná nová DSLR, ktorú charakterizuje vysoká rýchlosť, prvotriedna kvalita a výkon:
    • Fotoaparát je plne adaptabilný, je vybavený konfigurovateľnými tlačidlami a novým hľadáčikom, ktorý poskytuje takmer 100 % pokrytie
    • EOS 7D Mark II tiež ponúka celú škálu štandardných funkcií videa vrátane záznamu v kvalite 60p Full HD, nekomprimovaný výstup HDMI a technológiu Dual Pixel CMOS AF
  • Bližšie informácie o fotoaparáte EOS 7D Mark II nájdete na tejto adrese.
  • PowerShot G7 X je dokonalý spoločník pre každého, kto hľadá fotoaparát s obrazovou kvalitou bez kompromisov a vreckovými rozmermi. Tento model totiž poskytuje špičkové ovládanie a rýchlu odozvu počas tvorby snímok.
    • PowerShot G7 X je prvým fotoaparátom značky Canon, ktorý je vybavený podsvieteným 20,2-megapixelovým snímačom CMOS typu 1.0 – výsledkom sú mimoriadne snímky v každej situácii
    • Nový fotoaparát zdedil to najlepšie zo série PowerShot G – je kombináciou prvotriedneho 4,2x objektívu s ultra vysokou svetelnosťou f/1,8-2,8, špičkových zobrazovacích technológií z dielne Canon a prepracovaného kovového dizajnu

PowerShot G7 X tak skvele doplní obľúbený PowerShot G1 X Mark II v rozširujúcej sa sérii kompaktných fotoaparátov Canon. Keďže narastá dopyt po veľkých profesionálnych snímačoch aj v kompaktných fotoaparátoch, spoločnosť Canon bude naďalej posilňovať svoju produktovú sériu vývojom nových modelov, ktoré budú obsahovať veľké snímače a objektívy s veľkým zoomom.

Bližšie informácie o fotoaparáte PowerShot G7 X nájdete na tejto adrese.

• Na základe spätnej väzby od našich zákazníkov a v rámci neustáleho vývoja služby irista ponúkame viacero nových funkcií. Tu sú niektoré z nich:
    • Odo dneška plná integrácia s kompaktnými fotoaparátmi a DSLR Canon s podporou Wi-Fi
    • Od decembra 2014 sa používatelia môžu tešiť na optimalizovanú podporu tabletov so systémami iOS a Android – s podobnými funkciami ako v prípade podpory pre počítače, ale s rozhraním na plynulé prezeranie knižníc snímok na najobľúbenejších typoch tabletov
    • Od decembra bude k dispozícii aj integrácia Adobe™ Lightroom, ktorá používateľom umožní priame nahrávanie a synchronizáciu snímok upravovaných v aplikácii Lightroom so službou irista
    • Pred Vianocami predstavíme službu Fotoalbum, ktorá umožní tvorbu a objednávanie tlačených fotoalbumov priamo na stránkach irista. Budete tiež môcť tlačiť priamo zo stránok služby irista
  • Bližšie informácie o aktualizáciách služby irista nájdete na adrese: www.irista.com.
  • Obrovský 65x zoom, kompaktné rozmery a ergonómia – nový PowerShot SX60 HS je rýchly, flexibilný a ako stvorený na zachytenie úžasnej vzdialenej akcie:
    • o Kompaktný fotoaparát Canon s doteraz najvýkonnejším optickým zoomom
    • o Full HD video rýchlosťou 60 sním./s s manuálnym ovládaním vám dá možnosť nakrúcať pôsobivé filmy
  • Bližšie informácie o fotoaparáte PowerShot SX60 HS nájdete na tejto adrese.
  • EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM je nový 24-105 mm zoom. Optimálny výkon poskytuje v kombinácii s plnoformátovými (full-frame) digitálnymi zrkadlovkami Canon – ponúkne vám univerzálny rozsah zoomu na fotografovanie veľkého počtu situácií. Jeho pridanou hodnotou je tiché a hladké zaostrovanie vďaka krokovému STM motorčeku a stabilizátor obrazu
  • Nový EF 400mm f/4 DO IS II USM je najnovší superteleobjektív od Canon, ideálny pre fotografov, ktorí požadujú kompaktný a ľahký dizajn spolu s veľkým priblížením. Je vybavený treťou generáciou unikátnej technológie difrakčnej optiky z dielne Canon a vyznačuje sa kompletne prepracovanou optickou štruktúrou. Dosiahnete tak úžasné výsledky pri fotografovaní divokej prírody, športov alebo spravodajstva.
  • Na veľtrhu Photokina spoločnosť Canon predstaví aj pripravovanú mediálnu stanicu Cross Media Station, ktorá bude zhmotnením jej vízie prepojeného sveta budúcnosti. Vďaka úložnému priestoru, prístupu na internet a schopnosti prenášať fotografie prostredníctvom NFC budú vaše snímky vždy okamžite poruke.
Všetky aktivity Canon na veľtrhu Photokina môžete sledovať prostredníctvom oficiálneho YouTube kanála Canon Europe YouTube, kde nájdete súhrnné videá ku každému dňu. Celé dianie tiež môžete sledovať naživo na našom Facebook alebo Twitteri na adrese @CanonPhotokina / #CanonPhotokina.

EOS 7D Mark II Obrázky
PowerShot G7 X Obrázky