Canon oslavuje výrobu 70-miliónteho fotoaparátu EOS

Bratislava, 6. februára 2014 – Canon dnes oznamuje dosiahnutie ďalšieho dôležitého medzníka vo svojej produkcii – 70 miliónov filmových a digitálnych fotoaparátov EOS s vymeniteľnými objektívmi. Sériu EOS sme prvýkrát predstavili v roku 1987 a tento najnovší míľnik znamená doteraz najrýchlejšie rastúcu produkciu v dejinách výroby EOS – hranicu 70 miliónov sme prekonali len rok a štyri mesiace po dosiahnutí 60 miliónov v októbri 2012.

Eos 70D.jpg 70 million.jpg

Medzi fotoaparátmi Canon, ktoré sa na tomto úspechu minulý rok podieľali, je aj model EOS 70D, vybavený inovačnou technológiou Canon Dual Pixel CMOS AF, a tiež EOS 100D – kombinácia neuveriteľne kompaktných rozmerov, malej hmotnosti a mimoriadne vysokého výkonu.

Spoločnosť Canon chce aj naďalej čo najlepšie slúžiť svojim zákazníkom a vyvíjať nové produkty, ktoré fotografom – nezávisle od úrovne ich zručností – pomôžu zachytiť a zdieľať životné príbehy v najlepšej možnej kvalite.