Canon Europe predstavuje najnovšie prírastky v kategórii prenosných projektorov

BRATISLAVA, 9. septembra 2015 – Spoločnosť Canon Europe, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, predstavila dva nové, kompaktné prenosné projektory z úspešného radu LV. S hmotnosťou iba 2,5 kg tieto modely ponúkajú vylepšené možnosti pripojenia a poskytujú mimoriadne jasný a čistý obraz.

LV-WX320-pr.jpg
Canon LV-WX320

Nové modely radu LV – LV-WX320 a LV-X320 – sú ideálne pre využite v učebniach, rovnako ako pre prezentácie v menších rokovacích miestnostiach a kanceláriách. Obidva nové modely majú vysoký jas na úrovni 3 200 lúmenov, životnosť lampy až 6 000 hodín a mimoriadny kontrast 10 000:1, čo dovoľuje ich využitie i v prostredí s jasným okolitým osvetlením.

„Tieto nové zariadenia sú navrhnuté s ohľadom na ich jednoduché použitie, navyše vynikajú vylepšenou prenosnosťou a flexibilitou pre široké možnosti nasadenia,“ hovorí Andreas Herrnböck, European Business Development Manager Projector, Visual Communications, Canon Europe. „Obidva nové modely sa zaobídu bez drahého a náročne vymeniteľného vzduchového filtru. Prevádzkové náklady rovnako znižuje i použitie novej projekčnej lampy s dlhou životnosťou a tiež vylepšené možnosti konektivity, vďaka ktorým je možné jednoducho pripojiť akýkoľvek smartphone či tablet s podporou MHL a pohodlne prepínať medzi prezentujúcimi.“

Obidva projektory obsahujú vysoko kvalitný DLP procesor s technológiou BrilliantColor™, ktorý vďaka koliesku si šiestimi farebnými segmentami dovoľuje dosiahnuť sýte farby. Pridané sú azúrové a žlté segmenty, ktoré zásadne zvyšujú úroveň sýtosti farieb, vďaka čomu sa darí vyhnúť nudným farbám bez života, ktoré sú často spojované s inými modelmi DLP projektorov.

Projektory LV-WX320 a LV-X320 budú v Európe dostupné v 4. kvartáli roku 2015.

LV-X320 Obrázky