Nové farebné multifunkcie i SENSYS prinášajú malým pracovným skupinám jedinečnú flexibilitu

BRATISLAVA, 1. septembra 2015 – Spoločnosť Canon uvádza dve nové modelové série farebných multifunkčných tlačiarní. Reaguje tak na požiadavky, ktoré kladú malé pracovné skupiny vo väčších organizáciách na oblasť tlače a spracovania dokumentov. Popri tlači, kopírovaní a skenovaní sa môžu nové zariadenia i SENSYS MF700 a i SENSYS MF600 pochváliť tiež rozsiahlou podporou mobilnej tlače a intuitívnym designom.

i-SENSYS MF728Cdw

„Spoločnosť Canon sa zaviazala odstrániť všetky mysliteľné prekážky, ktoré bránia používaniu mobilnej tlače, a to vrátane náročného nastavovania a nedostatočnej funkcionality,“ hovorí Anil Jagpal, European Marketing Manager for i-SENSYS spoločnosti Canon Europe. „Naše nové multifunkčné tlačiarne i-SENSYS sú pripravené na použitie ihneď po vybalení a ponúkajú všetko, čo organizácie potrebujú pre rýchlu a flexibilnú prácu. S cieľom zaistiť bezproblémové používanie tak medzi vlastnosťami nových modelových sérií nechýba napríklad jednoduchá integrácia, ucelená správa, ani používateľsky prívetivé rozhranie.“

Modelová séria i-SENSYS MF600
Nové modely i-SENSYS MF600 sú ideálne pre malé pracovné skupiny a môžu sa pochváliť rýchlosťou až 14 strán za minútu. S cieľom optimalizovať produktivitu pracoviska prináša séria MF600 podporu vzdialenej správy, vďaka ktorej už nemusia IT tímy spravovať zariadenie manuálne. Nový farebný dotykový displej je intuitívny i jednoducho použiteľný a pracovné skupiny ho môžu prispôsobiť presne svojim špecifickým potrebám. Obe zariadenia podporujú mobilnú tlač; všestrannosť modelu MF628Cw zvyšuje i bezdrôtová Wi-Fi konektivita.
Jednoduchšie je v prípade nových zariadení i skenovanie, najmä vďaka vylepšenej podpore skenovania do externých služieb a úložísk. Bez potreby počítača majú používatelia k dispozícii skenovanie do USB, do zdieľaných zložiek, na FTP servery alebo do e-mailu. Nechýba ani podpora skenovania do cloudu a mobilných zariadení, a to prostredníctvom bezplatných aplikácií pre osobné počítače, smartfóny a tablety.

„Výskumná spoločnosť InfoTrends vo svojej najnovšej štúdii¹ uvádza, že nekompatibilita tlačiarní a osobné skúsenosti s technickými problémami pri použití mobilnej tlače sú dve najväčšie prekážky, ktoré používatelia od tohto spôsobu využitia mobilných zariadení odrádzajú. Pri návrhu nových modelov i-SENSYS sme preto kládli veľký dôraz na kompatibilitu a používateľskú prívetivosť. Po novom je tak využívanie mobilnej tlače veľmi jednoduché a podporuje dosiahnutie optimálnej produktivity ako v prostredí kancelárií, tak i mimo bežné pracovné priestory,“ dodáva Anil Jagpal.

Modelová séria i-SENSYS MF700
Vďaka rýchlosti až 20 strán za minútu a obojstrannej tlači i skenovaniu, sú zariadenia z modelovej série i-SENSYS MF700 series ideálne pre malé pracovné skupiny, ktoré hľadajú flexibilnejší prístup pre riešenia svojich každodenných tlačových a skenovacích úloh.

Séria i-SENSYS MF700 prináša komplexnú konektivitu pre mobilných pracovníkov, ktorí navyše vďaka pridaniu podpory novej technológie NFC Touch & Print² môžu využívať svoje kompatibilné³ chytré telefóny a tablety na rýchlu a bezproblémovú tlač. Zariadenia tejto série umožňujú skenovať i do formátu PDF podporujúceho vyhľadávanie, šifrovanie a digitálne podpisy⁴. Vďaka podpore štandardných tlačových jazykov PCL5c/6 a Adobe PostScript je jednoduchá aj integrácia do spravovaných IT sietí. Model MF729Cx navyše spolupracuje s platformou uniFLOW, a môže tak hrať významnú úlohu medzi riešeniami značky Canon pre správu rozsiahlych tlačových výstupov. Obe série podporujú i skenovanie do cloudu vrátane úložísk Dropbox alebo Google Drive a sú kompatibilné so službami Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Firmám všetkých veľkostí tieto vlastnosti dovoľujú, aby mohli pracovať efektívnejšie a ich mobilní pracovníci mali na cestách k dispozícii podporu pre tlač, skenovanie i správu dokumentov.

Obe skupiny multifunkčných tlačiarní sú kompatibilné s novou ucelenou aplikáciou Canon PRINT Business, ktorá nahrádza aplikácie Canon Mobile Printing a Canon Mobile Scanning. Táto nová aplikácia podporuje i technológiu komunikácie na krátku vzdialenosť (NFC) a službu iCloud, a používatelia tak majú k dispozícii celý rad možností, ako jednoducho tlačiť odkiaľkoľvek a z akéhokoľvek zariadenia. Aplikácia Canon PRINT Business navyše umožňuje priamu tlač z webových stránok a uložených fotografií, podporuje prístup ku cloudovým úložiskám a prináša funkcie pre automatickú korekciu obrazu.

Obe modelové série – MF700 i MF600 – budú v Európe v predaji od septembra 2015.

Kľúčové vlastnosti modelovej série i-SENSYS 600:

• Tlač, kopírovanie a skenovanie
  • Faxovanie (iba model MF628Cw)
  • Farebný dotykový displej s uhlopriečkou 8,9 cm (3,5 palca)
  • Tlač s rýchlosťou až 14 strán za minútu
  • Podpora služby e-Maintenance
  • Wi-Fi (iba model MF628Cw)
  • Podpora služby AirPrint
  • Podpora služby Google Cloud Print

Kľúčové vlastnosti modelovej série i-SENSYS MF700:

• Tlač, kopírovanie a skenovanieMultifunkčné tlačiarne i-SENSYS v promo akcii Spoločnosť Canon pre koncových zákazníkov a spotrebiteľov v období od 1. 9. 2015 do 30. 1. 2016 (vrátane) pripravila promo akciu, ktorá sa vzťahuje i na vybrané multifunkčné tlačiarne i-SENSYS. Zákazník, ktorý si v období trvania akcie zakúpi niektorý z produktov uvedených na www.canon.sk/promozaruka, môže požiadať o vrátenie príslušnej čiastky späť za svoj nákup či uplatniť žiadosť o 3-ročnú záruku. Vrátená čiastka v prípade produktov z radu i-SENSYS môže dosiahnuť výše až 60 eur.
  • Obojstranná tlač a skenovanie
  • Faxovanie (iba modely MF728Cdw a MF729Cx)
  • Farebný dotykový displej s uhlopriečkou 8,9 cm (3,5 palce)
  • Tlač s rýchlosťou až 20 strán za minútu