CBC Slovakia privíta profesionálov z odvetvia na šiestom ročníku Canon Business Days

Bratislava, 30. septembra 2014 – V poradí už šiesty ročník Canon Business Days privíta profesionálov z celého Slovenska v dňoch od 7. - 9. októbra. Na priaznivcov kancelárskych riešení či kvalitnej produktovej tlače čakajú tri dni plné prezentácií a seminárov o najnovších technológiách z odvetvia.

Návštevníci Canon Business Days sa môžu tešiť na komplexné portfólio multifunkčných zariadení, medzi ktorými bude predstavená novinka v oblasti kancelárskej tlače, Canon imageRUNNER ADVANCE C350i. Oblasti riadenia toku dokumentov bude okrem nových skenerov dominovať aj sofistikovaný systém riadenia toku dokumentov založený na riešení Therefore. Na svoje si prídu aj profesionáli z oblasti produkčnej tlače, na Canon Business Days sa totiž po prvýkrát na Slovensku predstaví novinka Canon imagePRESS C800. Na priaznivcov veľkoformátového riešenia čakajú odborné rady pre zníženie nákladov pri tlači technickej dokumentácie, výkresov a plánov pri najvyššej produktivite.

Canon Business Days už po šiesty rok organizuje CBC Slovakia, najväčší certifikovaný partner spoločnosti Canon v Čechách a na Slovensku. Vstup na podujatie je zadarmo v priestoroch CBC Slovakia, s.r.o. na Domkárskej 15 v Bratislave. Účastníci sa na podujatie môžu registrovať prostredníctvom internetovej stránky CBC Slovakia.