Kancelárske atramentové tlačiarne Canon MAXIFY získali za svoj dizajn prestížne medzinárodné ocenenie Red Dot

BRATISLAVA, 9. apríla 2015 – Canon Europe oznamuje, že kancelárske multifunkčné atramentové tlačiarne Canon MAXIFY MB5350 a MB5050¹ získali ocenenie Red Dot Design Award za produktový dizajn za rok 2015. Tieto ceny udeľuje dizajnové centrum Design Zentrum Nordrhein Westfalen so sídlom v nemeckom Essene.

MAXIFY printer Red Dot Design Award

Ceny Red Dot Design Award za produktový dizajn sú celosvetovo známe ocenenia, ktoré Design Zentrum Nordrhein Westfalen udeľuje špičkovým technologickým inováciám vo všetkých oblastiach ľudského života od nábytku až po automobily. Súčasťou poroty, ktorú tvorí 38 profesionálnych dizajnérov, bol tento rok i David Andersen, profesor Werner Aisslinger a tiež malajzijský módny návrhár a nositeľ Rádu britského impéria Jimmy Choo.

oločnosť Canon uviedla tlačiarne MAXIFY MB5350 a MB5050 v roku 2014 ako súčasť nového radu multifunkčných atramentových tlačiarní, podporujúcich firemný rast. Tlačiarne MAXIFY využívajú jedinečnú kombináciu tlačovej hlavy a špeciálneho systému zásobníka papiera, ktorý Canon vyvinul práve pre tento rad, a v kompaktnom prevedení tak prináša vysokú rýchlosť a spoľahlivosť. Zariadenia sa môžu pochváliť elegantne symetrickým estetickým dizajnom, vďaka ktorému tlačiarne MAXIFY ponúkajú univerzálny vzhľad i ergonómiu.

Všetky tohtoročné víťazné produkty, vrátane tlačiarní Canon MAXIFY MB5350 a MB5050, budú súčasťou špeciálnej výstavy, ktorá prebehne od 30. júna do 26. júla 2015 v múzeu Red Dot Design v nemeckom Essene.

¹ Na Strednom východe a v Afrike dodáva spoločnosť Canon model MAXIFY MB5350 pod označením MAXIFY MB5340 a model MAXIFY MB5050 pod označením MAXIFY MB5040.

Ocenenie Red Dot Design Award za produktový dizajn roka 2015 bolo udelené spoločnosti Canon za rad MAXIFY MB5350, ktorý obsahuje MAXIFY MB5350/MB5050.

MAXIFY MB5050 Obrázky
MAXIFY MB5350 Obrázky