Canon Europe uvádza sériu Océ ColorStream 3000 Z pre komerčnú atramentovú tlač s využitím v prostrediach s obmedzenými priestormi

BRATISLAVA, 24. februára 2015 – Canon Europe uvádza nový vysokorýchlostný atramentový systém pre komerčnú tlač, sériu Océ ColorStream 3000 Z. Canon bude tento systém ponúkať súbežne s už existujúcim produktovým radom Océ ColorStream 3000, a to s cieľom sprístupniť prvotriednu produktivitu zákazníkom, ktorí vyžadujú menšie rozmery zariadení alebo stohovanie výstupov.

Océ ColorStream 3000 Z.jpg

Spoločnosť Canon chce sériou Océ ColorStream 3000 Z sprístupniť menším tlačovým prostrediam kvalitu a univerzálnosť, ktorá je typická pre populárny produktový rad ColorStream 3000. Vďaka modifikovanému dizajnu môžu nové stroje využiť i zákazníci, pre ktorých nie sú bežné riešenia veľkoobjemovej atramentovej tlače vhodné. Nový rad tvoria štyri systémy s rýchlosťou tlače od 48 do 127 metrov papiera za minútu, čo zodpovedá produktivite 324 až 1 714 strán formátu A4 za minútu. Nároky na inštalačný priestor sú pritom významne menšie – približne o 30 percent.

Canon sériu Océ ColorStream 3000 Z navrhol tak, aby šlo o najútulnejší veľkoobjemový plnofarebný kontinuálny atramentový systém na trhu. Nároky na priestor znižuje i vstavané jednostranné stohovanie typu Z. Podpora stohov až 300 mm umožňuje využiť nový systém pre širokú škálu aplikácií vrátane vysokorýchlostnej monochromatickej tlači popisov. Súčasťou novej série sú i štandardné vlastnosti produktového radu Océ ColorStream, ako sú technológie Océ HeadSafe a InkSafe. Océ ColorStream 3000 Z sa tak môže pochváliť minimálnym plytvaním atramentu a papiera i maximálnou kvalitou tlače.

„Vďaka skvelej spoľahlivosti a vynikajúcej kvalite tlače pri vysokej rýchlosti je produktový rad ColorStream populárny po celom svete,“ hovorí Peter Wolff, European Director, Commercial Printing Group spoločnosti Canon Europe. „Séria Océ ColorStream 3000 Z prináša tieto fantastické vlastnosti do firiem, ktoré majú problémy s miestom. Najnovšie je tak možné atramentový tlačový workflow nasadiť i v prostrediach, kde to doposiaľ nebolo fyzicky možné. Vďaka tomu môžu firmy poskytovať tlačové služby bližšie centru miest alebo doplniť terajšie tlačové systémy o nové stroje – bez toho, aby museli utrácať finančné prostriedky za rozširovanie priestoru.“

„Canon Europe investuje do inovatívnych a univerzálnych riešení tak, aby svojim zákazníkom pomohol dosiahnuť podnikateľské úspechy. Výsledkom tohto prístupu je i rad ColorStream 3000 Z, ktorý prinesie úplne nové príležitosti.“

Océ ColorStream 3000 Z Obrázky