Canon uvádza dva nové multimediálne projektory s ultra krátkou projekčnou vzdialenosťou

BRATISLAVA, 18. marca 2015 – Canon Europe rozširuje svoj rad prenosných LV projektorov o dva nové modely: LV-WX300UST a LV-WX300USTi. Nové zariadenia navrhla spoločnosť Canon s cieľom uspokojiť celosvetovo rastúci dopyt po prenosných projektoroch s ultra krátkou projekčnou vzdialenosťou, a to najmä pre zákazníkov z firemnej sféry a z oblasti vzdelávania. Modely LV-WX300UST a LV-WX300USTi pomôžu zdokonaliť komunikáciu i vzdelávacie procesy.

LV-WX300UST

Najvyšší model LV-WX300USTi je interaktívne zariadenie so vstavanou kamerou, ktorá umožňuje využívať spolu s projektorom až štyri infračervené perá súčasne. Navyše premietané informácie môžu používatelia priamo ovplyvňovať a ovládať jednoduchým dotykom. Súčasťou modelu LV-WX300USTi je i kresliaci software, ktorý umožňuje interaktívne kreatívne funkcie využívať skutočne naplno. Projektor LV-WX300UST sa môže rovnako ako LV-WX300USTi pochváliť ultra krátkou projekčnou vzdialenosťou a spoločnosť Canon ho navrhla pre zákazníkov, ktorí nevyužijú interaktívne vlastnosti vyššieho modelu.

Zariadenia Canon LV-WX300UST a LV-WX300USTi umožňujú projekciu krištáľovo čistého obrazu s uhlopriečkou 203 až 254 cm (80 až 100 palcov) zo vzdialenosti iba 28 centimetrov. Obidva nové projektory sú tak ideálnym riešením na premietanie v malých miestnostiach s obmedzeným priestorom. V prípade inštalácie projektorov na stenu alebo na strop navyše ultra krátka projekčná vzdialenosť znižuje pravdepodobnosť ovplyvnenia prednášajúcich svetlom lampy a minimalizuje riziko tieňa vo výslednom obraze.

Obidva nové modely vážia iba päť kilogramov, a sú tak ľahko prenosné. I napriek svojej nízkej hmotnosti ponúka používateľom rad pokročilých funkcií a vysokú kvalitu obrazu. Nové projektory sa môžu pochváliť ako rozlíšením WXGA (1 280 x 800) a dvoma portami HDMI umožňujúcimi prepojenie so širokou škálou zariadení, tak i výkonom 3 000 lúmenov, ktorý stojí za extrémne jasným a čistým obrazom. Medzi ďalšie výhody projektorov Canon WX300UST a LV WX300USTi patrí tiež vysoká životnosť lampy, ktorá vydrží až 8 000 hodín pri použití v režime ECO.

„Mnohí zákazníci, najmä z oblasti vzdelávania, chcú k svojim prezentáciám pristupovať interaktívne, a zvýšiť tak kvalitu predávania informácií i celého vzdelávacieho procesu,“ hovorí Miloš Bejblík, marketingový riaditeľ spoločnosti Canon CZ a Canon Slovakia. „S projektormi LV-WX300UST a LV-WX300USTi môžeme túto požiadavku splniť a ponúknuť zákazníkom vysokú kvalitu obrazu, ktorú od značky Canon oprávnene očakávajú.“

Projektor LV-WX300UST je v predaji od marca 2015 a model LV-WX300SUTi bude v predaji v priebehu mája 2015.

LV-WX300UST Obrázky