Nové tlačiarne Canon imagePROGRAF iPF830, iPF840 a iPF850 prinášajú špičkovú kvalitu do prostredia nepretržitej veľkoobjemovej tlače

BRATISLAVA, 14. apríla 2015 – Canon Europe rozširuje svoj rad imagePROGRAF o tri nové veľkoformátové tlačiarne – imagePROGRAF iPF830, iPF840 a iPF850. Canon tak do oblasti architektúry, strojárenstva, stavebníctva, reprografie a počítačom podporovaného projektovania prináša spoľahlivú, presnú a produktívnu tlač.

MFP

Nové zariadenia ponúkajú vo svojej triede najlepšiu funkcionalitu i výkon pre oblasť veľkoobjemovej tlače. A modernizovaná systémová architektúra prináša rýchlu nepretržitú tlač s možnosťou výmeny atramentových zásobníkov v priebehu tlače. Najnovšie modely navyše potlačia v ekonomickom režime bežný papier formátu A0 iba za 42 sekúnd.

Vďaka vysokokapacitnému stohovaču až na 100 listov papiera rôznych veľkostí (až do formátu A0), ktorý umožňuje jednoduché a rýchle vyzdvihovanie dokumentov bez ich pokrútenia, sa môže tlačiareň imagePROGRAF iPF850 pochváliť vyššou efektivitou i lepšou použiteľnosťou. Modely iPF840 a iPF850 podporujú systém dvoch roliek, a zjednodušujú tak súčasné využitie papiera rôznych typov a šírok – maximálna je celých 44 palcov. Nové tlačiarne umožňujú automatické prepínanie medzi rolkami s papierom, a teda i splnenie rôznorodých požiadaviek vysoko produktívnej tlače bez akéhokoľvek zásahu obsluhy z dôvodu výmeny papiera.

Firmy, ktoré vyžadujú pútavú tlač vrátane plagátov a POS materiálov pre vnútorné použitie určite ocenia i možnosť využívať najnovší purpurový atrament High Chroma. Tento atrament stojí za lepšou reprodukciou farieb i žiarivejšími výstupmi.

„Tlač podrobných výkresov a plánov je nevyhnutnou súčasťou každodennej práce používateľov systémov CAD, najmä v oblasti architektúry, strojárenstva a stavebníctva,“ hovorí Slavomír Pohanka, WF Channel Director společnosti Canon CZ a Canon Slovakia. „Nepretržitá veľkoobjemová tlač predstavuje pre tieto firmy základný nástroj a vyžaduje výkonnú i spoľahlivú veľkoformátovú tlačiareň. Nové modely produktového radu imagePROGRAF sa môžu pochváliť rýchlosťou, presnosťou i živými farbami. Teda vlastnosťami, ktoré sú ideálne ako pre poskytovateľov tlačových služieb, tak i pre interné použitie.“

Nový rad navyše podstatne znižuje dlhodobé náklady, ktoré sú najmä v prípade veľkoobjemovej tlače veľmi dôležité. Tri nové tlačiarne sa môžu pochváliť nízkou spotrebou atramentu, zásobníkmi s objemom 700 ml i vstavanou funkciou účtovania, ktorá umožňuje presné sledovanie nákladov na tlač.

Veľkoformátové tlačiarne Canon imagePROGRAF iPF830, iPF840 a iPF850 budú v Európe v predaji od mája 2015.

imagePROGRAF iPF830 Obrázky
imagePROGRAF iPF840 Obrázky