Océ PlotWave 500 získalo pre rok 2015 najvyššie ocenenie iF Design Awards

BRATISLAVA, 17. marca 2015 – Spoločnosť Canon Europe oznámila, že jej veľkoformátová tlačiareň Océ PlotWave 500 získala prestížne ocenenie za produktový dizajn – iF Gold Product Design Award. Cenou iF Design Award pre rok 2015 bolo spolu s Océ PlotWave 500 vyznamenaných i šesť ďalších produktov značky Canon.

Ocenenie iF Design Awards za produktový dizajn získali i nedávno uvedené farebné systémy Océ ColorWave 500 / 700 a veľkoformátová tlačiareň Océ ColorWave 900. Tento rok je pre spoločnosť Canon navyše už dvadsiaty prvý rok v rade, kedy jej produkty získali tieto prestížne ocenenia.

„Tlačiarne Océ PlotWave a ColorWave predstavujú dokonalú rovnováhu medzi vizuálnym a funkčným dizajnom,“ hovorí Yuichi Miyano, Director, Wide Format Printing Group spoločnosti Canon Europe. „Tieto zariadenia sa môžu pochváliť jedinečnými prvkami, ktoré zaisťujú skvelú kvalitu a spoľahlivosť vysokorýchlostnej tlače. Vďaka vysoko estetickému prevedeniu môžu tieto tlačiarne vytvoriť prirodzenú súčasť pracovného prostredia a ergonomické funkcie výrazne zjednodušujú ich používanie. Mimoriadne jedinečným dizajnovým prvkom je používateľské rozhranie, ktoré využíva dotykovú obrazovku a sprístupňuje intuitívne a spoľahlivé tlačové workflow.“

„Ocenenia iF Design Awards nastavujú nové štandardy v oblasti moderného technologického dizajnu a uznáva ich preto odborná verejnosť po celom svete. Je pre nás veľkou cťou, že tieto prestížne ocenenia – vrátane zlatej medaile za produktový dizajn pre tlačiareň Océ PlotWave 500 – získali pre tento rok práve naše produktové rady Océ ColorWave a PlotWave,“ dodáva Yuichi Miyano.

Organizácia iF International Forum Design udeľuje ocenenie iF Design Awards za vynikajúci dizajn už od roku 1953, a to v niekoľkých kategóriách. Spoločnosť Canon získala prvú cenu iF Design Award v oblasti produktového dizajnu v roku 1989 a odvtedy na ňu nadviazala oceneniami pre širokú škálu produktov.