Spoločnosť Canon predstavuje nové inteligentné tlačiarne a otvára partnerom ďalšie obchodné príležitosti

Bratislava, 5. marca 2012 – Spoločnosť Canon, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, predstavuje nové výkonné zariadenia imageRUNNER ADVANCE a i-SENSYS. Širšie portfólio kancelárskych strojov otvára partnerom nové obchodné možnosti.

Pokročilá integrácia s existujúcim hardvérom a softvérom umožňuje partnerom poskytovať riešenia pre tlač a digitalizáciu vytvorené presne na mieru každej organizácie. Partneri teraz môžu efektívne ponúknuť riešenie pre akéhokoľvek firemného zákazníka.

Nové zariadenia poskytujú partnerom široké možnosti v oblasti predaja produktov spoločnosti Canon. Menujme napríklad model A3 s rýchlosťou tlače 51 strán za minútu alebo výrazné vylepšenia v prevádzkyschopnosti. Aplikácia eMaintenance uľahčuje vzdialenú správu a šetrí partnerom čas a peniaze. Zároveň znižuje prestoje a zlepšuje kvalitu služieb.

„Novo predstavené zariadenia nielen že rozširujú portfólio kancelárskych produktov Canon, ale zároveň ich možno jednoducho prepojiť s ďalšími strojmi imageRUNNER ADVANCE a i-SENSYS. Spoločnosť Canon tým otvára partnerom nové obchodné možnosti. Silné a prispôsobiteľné portfólio umožňuje partnerom ponúkať firemným zákazníkom vyvážené nasadenie tlačových technológií alebo riešení pre menšie podniky, ktoré hľadajú pokročilé podnikové funkcie,“ hovorí Daniel Míka, Office Product Business Development Manager vo firme Canon CZ. „Rad imageRUNNER ADVANCE 4000 poskytuje partnerom nové možnosti v rámci obľúbenej platformy imageRUNNER ADVANCE. Úspech imageRUNNER ADVANCE potvrdzuje aj viac než 440 000 predaných strojov na celom svete od uvedenia na trh v roku 2009. Canon teraz môže ponúkať kompletné portfólio strojov na významnom trhu strojov formátu A3.“

Nový rad imageRUNNER ADVANCE 4000 doplňuje portfólio strojov A3 imageRUNNER ADVANCE o 4 štyri čiernobiele multifunkčné zariadenia A3. Nové modely prinášajú bezkonkurenčnú rýchlosť až 51 strán za minútu, vyššiu efektívnosť, bezpečnosť a úsporu nákladov.

Canon predstavil aj dve nové čiernobiele tlačiarne i-SENSYS LBP6670dn a LBP6680x. Tlačiareň LBP6680x je postavená na architektúre úspešnej platformy Canon imageRUNNER ADVANCE a poskytuje rad rovnakých funkcií v kompaktnom tele. Výborne sa hodí pre firemné pracovné skupiny alebo malé podniky, ktoré vyžadujú vyspelé podnikové funkcie.

i-SENSYS LBP6680x Obrázky
i-SENSYS LBP6670dn Obrázky